1.4 mpi cel mai...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pai a zis cineva ca astea-s mai presusu?sau daca se cheama skoda, sau fiat sau mama masi de-acu is ozn-uri?
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• daupa parerea mae 1.4 pentru mine e foarte bun din toate punctele de vedere ei bine aproape... dar totusi e destul de reusit si chiar foarte fiabil
      si daca ma superi nu-i asa ca e

Comment

• eu sunt de parere ca majoritatea sunt "invidiosi" daca asta e cuvantul potrivit..pentru ca loganul e o masina destul de buna la pretul ei si noua!
        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Definitia mea pentru Logan este "o masina care se descurca". Nu exceleaza la nimic(ma rog pretul ) dar nici nu te face de cacao.
          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• pentru uni e destul atat (pretul) e lucrul cel mai important in romania si mai ales cu criza asta

Comment

• Originally posted by ioneluxxl View Post
              mai trebuie a intelegem ca uni oameni nu au ceva cu motorul ei au ceva cu marca masinii na e " DACIA " si ce daca fratilor si la asta se invarte roata la fel ca si la celelalte si motoarele is aceleas fie ca e 1.4 fie ca e 1.2 dar na daca e pe VW sau opel sau fiat e altceva...

ma intreb totusi de ce Loganul e asa de bine vandut la nemti...eu nu au nimica impotriva cu marca asta ci din contra uni o chiar lauda din princina spatiului si poate si a simplitatii
              Si nu e vandut nu numai la nemti.Se vinde foaret bine deja si in Olanda,Spania,Italia.

Comment

• mai eu am dat ca un exemplu stiu ca sunt si alte tari parca si Italia s e vinde bine si in asia asa ca... Dacia logan ...no comment

Comment

• si-n Franta )

Comment

• cred ca din aceata cauza multi sunt invidiosi pe marca dacia o marca care icepe sa-si facu un nume pe piata europena cat si cea mondiala

Comment

• da dar la logan, cat mai este dacia? tabla cu rugina ei si bordul de plastic...altceva ce mai este?

Comment

• mai din ce stiu eu majoritatea pieselor de pe logan sunt fabricate in romania pentru a tine costurile de productie cat mai jos si imlicit si pretul masinii

a si aropo eram sa uit ce maiconteaza restul ce e important ca e facut in romania adica e dea noastra
                        Last edited by ioneluxxl; 7 February 2009, 14:31. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• da...e facuta, dar motorul,cutia etc sunt renault..
                          ps : gata cu off-ul ca primim pedeapsa :d

Comment

• corect scz dar era vorba de 1.4 motorizarea asta e numai buna pentru mine si numai

Comment

• Motorul si cutia sunt Reno, dar tot in Romania se fabrica. Lasa mai, nu e asta problema. Cand mi-am ridicat masina de la dealer mi-a zis cel care imi prezenta masina: "atata timp cat nu o sa te crezi in mercedes sau bemve o sa fii super multumit de masina". Mi-au ramas in cap vorbele astea, care pe buna dreptate sunt cat se poate de adevarate.
                              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Originally posted by Red_Alin View Post
                                Si nu e vandut nu numai la nemti.Se vinde foaret bine deja si in Olanda,Spania,Italia.
                                Din cite stiu eu,parca in OLANDA exista si un club al celor cu dacii(mcv).Si sunt foarte multumiti de masina si nu numai ei.......noi de ce nu am fii MULTUMITI de masina.Poate daca era facuta in Germania,o vorbeam si noi(unii dintre noi)de bine.Va salut.
                                __citat-------"mai trebuie a intelegem ca uni oameni nu au ceva cu motorul ei au ceva cu marca masinii na e " DACIA " si ce daca fratilor si la asta se invarte roata la fel ca si la celelalte si motoarele is aceleas fie ca e 1.4 fie ca e 1.2 dar na daca e pe VW sau opel sau fiat e altceva...

ma intreb totusi de ce Loganul e asa de bine vandut la nemti...eu nu au nimica impotriva cu marca asta ci din contra uni o chiar lauda din princina spatiului si poate si a simplitatii"_______
                                Si exemplele ar continua.

1.4mpi este o masina foarte buna si sunt foarte multumit de ea.
                                VOI NU?___Atunci ce cautati pe LOGAN CLUB????????
                                Un Logan----YNG-----
                                Numai bine.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google