Băieți de data asta am dat de dracu, am omorat motorul și mecanicul mi-a spus că cea mai bună soluție este să caut un sh. Dați-mi și mie un sfat unde să caut, cum să-l verific, ce trebuie să fac ca să-l omologhez? Mulțumesc anticipat și aștept orice semn de la voi!
Caut Un Motor De 1,4 Mpi Pt Preferance
Collapse
X
-
motorul cum sa-ti spunem noi cum sa-l verifici! Vezi si tu sa nu scoata fum albastrui pe evacuare! Vezi cum se tureaza! Cum accelereaza masina in sarcina! Un 1.4mpi cu A/C, alternator si electromotor si fara ELECTRONICA il gasesti in 500 euro! Nu ai nevoie de electronica din moment ce tu schimbi doar blocu motor! Da cum Dumnezeu ai spart baia de ulei fiindca Loganu are scut metalic! Omologarea la RAR este defapt o constatare care costa 50 RON deoarece tu faci un schimb de motor de aceeasi cilindree te incadrezi in acelasi tip de motor (acelasi cod) ca si cel de fabrica! Ai nevoie de o dovada ca ai efectuat schimbu de motor intr-un service autorizat cu care sa te prezinti la RAR! Recomandarea mea ar fi daca DESIGUR BUZUNARU ITI PERMITE pune un 1.6 mpi sau un 1.6 16v si te costa tot cat un 1.4 mpi montat din fabrica! Poti pastra aceeasi cutie de 1.4 mpi si pt 1.6 mpi si pt 1.6 16v! Esti tu sigur ca ai calat motorul? Ai incercat sa ii bagi ulei si sa ii dai cheie sa vezi cum functioneaza?
Comment
-
Ca sa puna 1.6 16v trebuie sa schimbe electronica si galeria de evacuare minim + ca e mai scump decat un 1.6 mpi care il pune in locul la 1.4 fara nici-un stres, doar calculatorul sa il schimbe cu unul de 1.6, electrica si evacuarea este aceeasi.
Ai mers cu masina pana a ramas fara ulei si astfel s-a blocat motorul? Mai stiu pe cineva care a reusit performanta asta tot cu 1.4, ramas fara ulei.
Comment
Comment