Pret Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Of,asta a fost dura chiar )
    Am scapat un zero,my bad !

Comment

Originally posted by aleximanea View Post
      eu vreau sa cumpar un 1,6 si am gasit unul cu AC , CD DIN 2006 CERE OMUL 32OO E.
      PT UN 1,4 chel nu dau mai mult de 100 mil.

Foarte bine,te duci frumos cu masina la un tester si acolo te convingi ce si cum,bineinteles..un tester ales de tine.Dai 100-150 de lei dar macar stii ce are sau nu are masina aia.Sau te duci sa vezi masina cu un mecanic auto care se pricepe cat de cat.
      Gasisem si eu un Logan full din 07 chiar cu 32000 km la bord la un pret de..3400 E..surpriza a fost ca masina sa fie lovita si plina de kit(urme vizibile pe caroseria masinii intre nuantele vopselei),plus de asta,sudurile de la portbagaj nu erau simetrice sa spun asa..Acum,fiecare cum are noroc,masina poate sa fie buna,poate sa nu fie..cum am spus mai sus..mergi cu ea si suie-o pe un tester!
      Desi, 3200 pe un 1.6 cu AC mi se pare cam prea putin,cam bate la ochi.
      Limba noastra'i o comoara, in adancuri infundata..
      My ride

Comment

35oo de euro as zice eu
        sigpic Alexandria

Comment

Anul trecut cand am umblat si eu sa cumpar masina gasisem un logan din 06,1.6 cu 94000 km la bord.Omu il dadea cu 3600 E,si sincer,masina nu arata bine deloc.

Criza este,ala o da masina cu 3200 E poate pt ca are nevoie urgenta de bani,cine stie..
          Limba noastra'i o comoara, in adancuri infundata..
          My ride

Comment

Daca iei 3000 de euro sau putin peste 3000 sa fii multumit.
            Se pune mare accent la pret ca e preferance si nu are aer conditionat.

Comment

sub 3000 iei pe dansa.
              Acum se pot cumpara laureate cu 3000, si de 5 ani, nu 6.
              Din pacate, chiar daca ai intretinut masina, piata spune altceva.
              Poate ai noroc si o vinzi unui cunoscut, altfel daca te duci in targ cu ea, slabe sanse sa o vinzi cu peste 3000.

@catalin: cei care-si cumpara logan sh, crezi ca dau mai mult de 2 lei pe cat ai pus tu suflet in masina asta? Sau cat de aprig ai intretinut-o? Iti ofera ceva mai mult ca una de-i dauna, dar nu cu mult mai mult.
              Din pacate, astea-s mersurile pietei, chit ca ne place, chit ca nu.

Comment

eu te contrazic si vorbesc din punctul de vedere al clientului...prefer sa dau o suma de bani in plus si sa cumpar o masina ok decat una care a fost dauna si care este cu mult mai "proasta" decat una care nu a avut accident si a mai fost si ingrijita!

Comment

Pai stai bre, ca aici nu vb de extreme: cu alte cuvinte, una care merge serpuit, desi volanul nu este bracat vs alta in buna stare.
                  Intrebarea este alta: cat esti dispus sa dai? 1000 euro? Si repet, nu vb de masini rupte si extrem de abuzate.

Comment

am un prieten care are un laureat 1.4 cumparat la 4-5 luni dupa mine...in 2008 am avut accident cu el cand ne intorceam dupa transfagarasan...a lovit partea din fata, bara, capota,aripa stanga,radiatoare,faruri,proiectoare si lonjeronul dreapta strambat....nu foarte rau! dupa reparatie, masina aia nu mai e masina, mereu se vaita ca nu mai merge ca inainte, ca nu mai vin piesele la "linie", intr-un cuvant ca nu se compara(nu vrei sa sti cum face cand merge cu masina mea)! in fine, nu contesc faptul ca pot fi masini lovite si reparate bine, care isi merita banii!

Comment

aici este forum si fiecare isi poate da cu parerea.vad ca unii au darul numai de a se contrazice.referitor la pret fiecare ofera cat vrea si vanzatorul cere cat vrea.eu de exemplu nu dau mai mult de 3200 E. pe un logan cu A.C.daca cineva vrea sa vinda, f.bine,daca nu,nu.stiti voi acea vorba.nu e prost cine cere ci acel care da.

Comment

Originally posted by CataLiNNN View Post
                        Sunt unii care nu tin cont de "detaliile" astea.
                        Abea dupa cateva saptamani cand se obisnuiesc cu masina,mai arunca un ochi pe la piese atent,mai vede ca trebuie sa bage o groaza de bani in ea isi pun mainile in cap.

Pacat ca multi nu stiu ce inseamna o masina intretinuta si ca te doare inima cand pateste ceva sau cand vine unu` si zice "mai mult de 100 de mil nu dau"...apropo,vroiai sa zici 1000 de lei,cred !
                        Nici moneda nationala nu o cunosc si sar cu gura.Of,tara asta!!

100 mil ROL = 10000 RON

Comment

Am luat logan 1.4 rosu chell din 2005 59k kilometrii cu 2800 si am avut ocazia s-al dau cu 3500, dar nu l-am pt ca deja am fost pus bani pe el cu schimbatul pieselor.

Comment

1.4 mpi

Ete eu am luat un 1.4 chel din 2005 cu 65.000 de km cu 2600 de euroi.... mers urcata pe tester si toate cele, am masina de 8 luni si in afara de benzina si apa nu mi-a trebuit nimic , si eu am avut ocazia s-o dau cu 3200 dar nu am vrut , pentru ca nu stiu ce masina as fi gasit in acesti bani !

Comment

vreau sa vand si eu loganul meu cer pe el 3400 e mult? e model preference fara AC si il dau cu tot ce scrie mai jos. prin piata nu prea am timp sa merg deci l-am pus pe net dar nu ma cautat nimeni deocamdata,ceva sugestii de siteuri unde sa am mai mai mult noroc ? astept parerile voastre

logan 2005/Km 73.000-1.4-benzina -2 seturi de cauciucuri iarna(janta tabla)-vara(janta aluminiu),distributia schimbata+pompa apa ,radio-mp3 +4 boxe(JBL)+tub de bass,discuri fata noi in cutie,folie geamuri solara.

Comment

Sal,parerea mea ca e mult.Eu l-as da pe al meu ce are 47000 si e laureat din 2005 si nu stiu daca primesc 3400.Incearca sa cauti preturi sa ti faci si tu o idee.Aaa al meu e 1,6mpi
                                Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google