se pare ca treaba cu agatatul, ba poate chiar caraitul din viteza 2 nu are rezolvare. am schimbat si ulei (din cutie) si chit ambreiaj , am rotit si levierul ala care face legatura cu cutia, am schimbat si bucsele de la schimbator .....si tot face...ba chiar mai rau, acu agata si a 3-a chiar si la cald (ce-i drept mai rar).termin prin a mentiona ca e 1.4 cu 34 000 km , schimb viteza cam pe la 2500 turatii si nu am fortat-o. asi fi extrem de multumit daca m-ar ajuta cineva care a intampinat problema asta si a rezolvat-o.
Problema La Schimbat Viteza
Collapse
X
-
"Agatatul" treptei 2 si marcharier-ului e prezent cam la toate Loganurile. Bine, agatat nu inseamna carait si tras ca nebunu de levier sa schimbi treapta, dar oricum se simte ca viteza 2-a intra mai greu decat celalalte. Iar la marcharier e ca la loterie, ori nu intra in viteza desi maneta e in pozitie, ori intra "agatand", ori intra caraind .
Comment
-
Confirm Problema!
Originally posted by yo_cristi View PostSi la mine s-a intamplat sa nu intre in marcharier dar cu treapta a2a nu am avut probleme.
Comment
Comment