Puterea Motorului De 1.4

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Puterea Motorului De 1.4

Daca a mai fost aceasta discutie imi cer scuze. Vreau si eu sa stiu exact cati cai putere are un Logan 1.4. In talon scrie 55 de cai si eu vad peste tot ca ar avea 75. De unde aia 20 de cai?

55 aia e puterea maxima in KW nu CP, citeste bine ce scrie in talon

Comment

55 kw = 75 cai , 1kw = 1.36 cai putere.

Comment

In talon scrie 55 kw (kilowatti sau "kilovati"). 1 kw = 1.36 cp, de aici rezulta ca 55 x 1.36 = 74.8 cp.
        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Gata eu cred ca a inteles colegul nostru.

Comment

a inteles, dar poate fi lasat deschis threadul sa avem unde ne plange de puterea motorului
            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

eu unul nu ma plang ca am facut cu 1.4 remapat un subaru impreza 1.5 107cai...
              DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
              sigpic

Comment

Si te lauzi? Poate cel cu Subaru a facut in asa fel incat sa te simti tu bine.

Comment

Iar se incepe )..liniutele sunt in alta parte..

Deci 55KW=74,8 CP(75 cu aprox)

Comment

nu ma laud dar subaru acela e super mega puturos (face suta in 14 sec)
                    DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
                    sigpic

Comment

pai un vecin se contrazicea cu mine ca 55 de kw aia din talon sunt echivalentul a 55 de cai.. eu i-am spus clar ca 1.4 nu are cum sa aiba 55 de cai...

bine... el tot o sa zica ca nu are cum asa... dar il las in pace :-j . La cei care folosesc mai mult tractorul (vorbesc serios si fara sa rad), probabil nu prea e informat cu astea..

Comment

lasa vecinul , alti cred ca au 82 de cai la 1.4 dupa remapare
                        sigpic #

Comment

fiecare se pricepe la ceva.. Uite de exemplu eu nu eram lamurit cu asta! Vecinul se pricepe mai bine la utilaje agricole. E bine cel putin ca am aflat cu toate ca eu eram sigur, dar poate asa il fac si pe vecinu' sa nu se mai contrazica daca nu stie

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google