ZGOMOT CIUDAT(urgent)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

este fulia , ieri am schimbat fulia la un logan de la alternator , era mancata toata si bucati din fulie sarita in curea , normal a trebuit schimbata si cureaua ca se rupea pe drum

Comment

am schimbat distributii si la cele cu AC si fara ,launele se aude acel; zgomot la unele nu,am intalnit si colegi care au mers in service si au patit la fel singura care poate face zgomot este rola de la distributie nu neaparat cureaua de accesorii sau rolele de ghidaj ,am pus distributie si la cele fara ac si nu am schimbat role de ghidaj sau cureaua de accesorii si se auzea acel zgomot,

Comment

cand o sa am bani .. ma duc sa o fac .. si o sa va spun cu exactitate ce este .. problema ..sunetul nu este foarte nasol.. tinand cond ca din masina nici nu se aude.. doar de afara.. e ca si alarma unui telefon..tzrrrrr tzrrrr...si nici nu am mai intalnit si la alta masina asa cv.

Comment

Ba da. La a mea. Daca e ce cred eu, se aude si la mine. Un sunet fin, intermitent, aproape metalic, ca un suierat. Nu depinde de:
          - turatie
          - ambreiaj
          - consumatori (inclusiv AC)
          Sunetul se auzea si inainte de revizie, deci nu cred ca are legatura cu uleiul sau filtrul de aer/carcasa acestuia.
          Faptul ca nu depinde de turatie ma face sa cred ca nu provine de la role/curele. Mai ales ca uneori se intrerupe, pret de cateva secunde. Dupa care iar incepe...
          Masina trage foarte bine, consumul e in regula (chiar am facut 75 km extraurban cu 4 litri), totul functioneaza in parametri.

Comment

asa face si a mea.. dar eu daca o turez putin .. se aude constant.. si faza e ca nu face mereu cand merg.. cateodata pot sa fac si 30 km .. si nu se aude.. si altadata si 4 km.. si se aude.. si faza e .. ca nu prea se mai aude atat de tare afara.. ci se aude in masina sunetul..

Comment

Am consultat un mecanic si mi-a spus ca e posibil sa aiba legatura cu alternatorul, mai exact cu rulmentii. Sunt inca reticent. Masina merge bine, tocmai am facut 700 km in 2 zile si nu am avut probleme.

Comment

ti-a dat cureaua de accesorii jos si nu se mai auzea ? asa e cel mai simplu de verificat...
                o/____\o
                (i)
                .........

Comment

Stiu, dar n-am mai avut timp si chef, trebuia sa plec la drum lung.

O s-o dau eu jos cand o sa am dispozitia necesara.

Comment

eu nu ma pricep deloc cu mecanica...cand voi avea bani ma duc la service sa vad ce spune.. daca e cineva din braila.. si putem sa ne intalnim sa auda cat de cat.. sa-si dea cu parerea.. poate sa-mi zica

Comment

Daca ajungi prin Buzau intr-un weekend, da-mi de veste.

Comment

din pacate nu cred ca foarte curand:|..in urma cu ceva timp ma duceam aproape saptamanal la ploiesti in week-end...oricum multumesc pentru ajutor

Comment

S-ar putea sa iti bati capul degeaba...
                          La mine se auzea la relanti un tarait metalic, doar din exterior, ca soneriile vechi de apartament.
                          Defapt era scutul termic prea aproape de evacuare si se atingeau.
                          L-am aranjat si de atunci numai face

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google