este fulia , ieri am schimbat fulia la un logan de la alternator , era mancata toata si bucati din fulie sarita in curea , normal a trebuit schimbata si cureaua ca se rupea pe drum
ZGOMOT CIUDAT(urgent)
Collapse
X
-
am schimbat distributii si la cele cu AC si fara ,launele se aude acel; zgomot la unele nu,am intalnit si colegi care au mers in service si au patit la fel singura care poate face zgomot este rola de la distributie nu neaparat cureaua de accesorii sau rolele de ghidaj ,am pus distributie si la cele fara ac si nu am schimbat role de ghidaj sau cureaua de accesorii si se auzea acel zgomot,
Comment
-
cand o sa am bani .. ma duc sa o fac .. si o sa va spun cu exactitate ce este .. problema ..sunetul nu este foarte nasol.. tinand cond ca din masina nici nu se aude.. doar de afara.. e ca si alarma unui telefon..tzrrrrr tzrrrr...si nici nu am mai intalnit si la alta masina asa cv.
Comment
-
Ba da. La a mea. Daca e ce cred eu, se aude si la mine. Un sunet fin, intermitent, aproape metalic, ca un suierat. Nu depinde de:
- turatie
- ambreiaj
- consumatori (inclusiv AC)
Sunetul se auzea si inainte de revizie, deci nu cred ca are legatura cu uleiul sau filtrul de aer/carcasa acestuia.
Faptul ca nu depinde de turatie ma face sa cred ca nu provine de la role/curele. Mai ales ca uneori se intrerupe, pret de cateva secunde. Dupa care iar incepe...
Masina trage foarte bine, consumul e in regula (chiar am facut 75 km extraurban cu 4 litri), totul functioneaza in parametri.
Comment
-
asa face si a mea.. dar eu daca o turez putin .. se aude constant.. si faza e ca nu face mereu cand merg.. cateodata pot sa fac si 30 km .. si nu se aude.. si altadata si 4 km.. si se aude.. si faza e .. ca nu prea se mai aude atat de tare afara.. ci se aude in masina sunetul..
Comment
Comment