Cutie De 1.2 16v Pe Motor 1.4 Mpi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ar fi prea tare sa am rapoarte d-alea! N-o sa mai stam egali. Daca-ti pui si tu, iar te urasc).
    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

pai de ce , omul mai incearca una alta , tu numa strangi piese
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

si la final vine unu, baga 20 de milioane si-si face bolid. gobghil gaz frica face boom!

Comment

Originally posted by Cristi_Xp View Post
          pai de ce , omul mai incearca una alta , tu numa strangi piese
          Altii dau de baut), tot asa... La multi ani Cristi!

Imi place sa strang piese drept bibelou iar daca nu au valoare nu ma simt bine. 4 sincroane de Pick-Up ar da' bine pe masuta din sufragerie, ornate frumos si cu blow-off-ul pe mijloc)) Feng-Shui.

Comment

gobghiz gaz lipseste cateva supape.

Comment

Ne ajuta cineva cu o mica descriere a cutiei de viteze si cam care ar trebui sa fie diferenta din cutia de van fata de berlina. Am cautam detalii pe internet dar nu am prea gasit si ce am gasit nu m-a lamurit.

Comment

Mai exact Pick-Up. Pe aia o vreau ca sunt sigur ca e scurta ca rapoarte).

Comment

Originally posted by o8MeLC View Post
                  Ne ajuta cineva cu o mica descriere a cutiei de viteze si cam care ar trebui sa fie diferenta din cutia de van fata de berlina. Am cautam detalii pe internet dar nu am prea gasit si ce am gasit nu m-a lamurit.
                  probabil grupu.
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

poti sa detaliezi putin despre grup? ce inseamna si din ce se compune. Asta cu grupul am mai auzit-o pe forum dar din pacate nu ma ajuta cu nimic sa inteleg ce ar trebui sa schimb.

Te rog frumos

Comment

Originally posted by o8MeLC View Post
                      grupul de berlina de 16v de exemplu are raport 14/59 adica 14 dinti si 59 dinti

grupul de van 1.4 are raport 14/ 69 asa zisul grup scurt de cupa

intre pinioanele cutiei de viteze si planetare mai este pus un demultiplicator care da raportul final al transmisiei. din el ies planetarele. tot el permite rotilor sa ruleze cu viteze diferite in curbe.
                      diferential / grup ii tot una

http://auto.howstuffworks.com/differential2.htm aici e dat un exemplu pentru tractiune spate. principiul este identic si pentru FWD
                      Last edited by alessandro; 23 November 2011, 17:31.

Comment

Uite tabelele cu rapoartele si cutiile de viteza aferente fiecarui tip de masina .Sunt prinse si planetarele.Dupa cum se vede la papucul cu motorizarea de 1400 cc sunt diferite si rapoartele treptelor de viteza fata de berlina 1.4.
                        Attached Files
                        Last edited by madi; 23 November 2011, 22:34.

Comment

jh3-053 e aia de dizal 70 cp, nu?

Comment

Sigur e cea de 65 cp, probabil a ramas si la 70 cp.

Comment

cum va dati seama care e van si care berlina din lsom urile alea nu inteleg nimic.

Comment

Eu am jh1 ) e singura si cel mai usor de descoperit. La celelalte habar nu am

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google