Ar fi prea tare sa am rapoarte d-alea! N-o sa mai stam egali. Daca-ti pui si tu, iar te urasc).
Cutie De 1.2 16v Pe Motor 1.4 Mpi
Collapse
X
-
-
Originally posted by Cristi_Xp View Postpai de ce , omul mai incearca una alta , tu numa strangi piese
Imi place sa strang piese drept bibelou iar daca nu au valoare nu ma simt bine. 4 sincroane de Pick-Up ar da' bine pe masuta din sufragerie, ornate frumos si cu blow-off-ul pe mijloc)) Feng-Shui.
Comment
-
Mai exact Pick-Up. Pe aia o vreau ca sunt sigur ca e scurta ca rapoarte).
Comment
-
Originally posted by o8MeLC View PostNe ajuta cineva cu o mica descriere a cutiei de viteze si cam care ar trebui sa fie diferenta din cutia de van fata de berlina. Am cautam detalii pe internet dar nu am prea gasit si ce am gasit nu m-a lamurit.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by o8MeLC View PostNe ajuta cineva cu o mica descriere a cutiei de viteze si cam care ar trebui sa fie diferenta din cutia de van fata de berlina. Am cautam detalii pe internet dar nu am prea gasit si ce am gasit nu m-a lamurit.
grupul de van 1.4 are raport 14/ 69 asa zisul grup scurt de cupa
intre pinioanele cutiei de viteze si planetare mai este pus un demultiplicator care da raportul final al transmisiei. din el ies planetarele. tot el permite rotilor sa ruleze cu viteze diferite in curbe.
diferential / grup ii tot una
http://auto.howstuffworks.com/differential2.htm aici e dat un exemplu pentru tractiune spate. principiul este identic si pentru FWDLast edited by alessandro; 23 November 2011, 17:31.
Comment
-
Uite tabelele cu rapoartele si cutiile de viteza aferente fiecarui tip de masina .Sunt prinse si planetarele.Dupa cum se vede la papucul cu motorizarea de 1400 cc sunt diferite si rapoartele treptelor de viteza fata de berlina 1.4.Attached FilesLast edited by madi; 23 November 2011, 22:34.
Comment
Comment