Cutie De Viteza

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cutie De Viteza

Am si eu o nelamurire... cand vreau sa selectez masalier... nu raspunde de fiecare data la comanda trebuie o scot din viteza si sa mai calc odata ambreajul... care ar fi problema ma poate ajuta si pe mine cineva??? multumesc mult

nu e nici o problema, nu esti singurul, nici primul si nici ultimul la care cutia face asa. rezolvarea cea mai ok e exact cum ai spus, scoti, debreiezi si bagi iar in viteza.
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

atit si nimic mai mult! se pare ca e boala la logan!

Comment

Am avut logan 1.4(2004-2008);aceiasi problema.Eu am gasit solutia in acest fel;inainte de a baga in marsarrier,bagam 1-a si dupa aceea intra fara probleme.Asta e...
        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

cutiile de pe 16v nu fac asa ... si daca fac fac mai finut aproape ca nu sesizezi.
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Asta e boala generla la golane si la mine tot asa face stai linistit! Uite se mai discuta si aici

Comment

Exact,asta vroiam sa spun dar n-am vrut sa risc alt dublu post.Cand am luat 16v fica-mea era cea mai fericita ca nu se mai chinuia cu marsarrierul.

Comment

da sa stii ca dupa o perioada incepe sa faca si ala , doar ca nu se simte asa tare .
                Eu stateam cateva secunde cu ambreiajul apasat si niciodata nu imi caraia cand faceam chestia asta .La asta de 16v maxim face ca nu intra dar daca ridici un pic de ambreiaj a luat`o imediat fara caraituri sau alte rugaciuni )
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

concluzia? noi sa fim sanatosi!

Comment

O,nu sper sa nu.Faza asta cu ambreiatul usor imi aduce aminte de prima masina,o Dacia de Ungaria (era la moda atunci)din '87 cu 5 trepte,luata prin '93.Dupa vr-o 2 ani nu prea mai intra intr-a 2 a din a 3-a si am prins treaba asta de care zici tu.Afunctionat vr-un an si ceva pana cand a luat sotia permisul;atunci am schimbat sincroanele.Scuze pentru palavrageala.

Comment

eu incarc ca atunci cand opresc sa franez mai brusc ca masina sa o ia putin inapoi, un fel de balans si de fiecare data intra perfect. E adevarat ca nu mereu pot face asta dar de cele mai multe ori asa reusesc. Trebuie putin exercitiu sa iti dai seama cand sa eliberezi frana ca sa faca balansul.

Comment

xp, ia tu loganu meu 16v la o tura, sa vezi din 10 incercari, la cate nu intra R din prima? iti zic ca minim o incercare esuata vei avea.
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

La fel si la mine..dar se simte in schimbator cand nu vrea sa intre si atunci ridic putin ambreajul si intra usor si nu caraie...inainte si eu ma stresam...Ce sa facem "Asa face toate"

Comment

Originally posted by Seba View Post
                            xp, ia tu loganu meu 16v la o tura, sa vezi din 10 incercari, la cate nu intra R din prima? iti zic ca minim o incercare esuata vei avea.
                            ma la mine merge bine

Comment

Dac'ar fi pus si astia de la Dacia o...plafoniera ceva;e intuneric a dreaq in cutia aia.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google