Am si eu o nelamurire... cand vreau sa selectez masalier... nu raspunde de fiecare data la comanda trebuie o scot din viteza si sa mai calc odata ambreajul... care ar fi problema ma poate ajuta si pe mine cineva??? multumesc mult
Cutie De Viteza
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
nu e nici o problema, nu esti singurul, nici primul si nici ultimul la care cutia face asa. rezolvarea cea mai ok e exact cum ai spus, scoti, debreiezi si bagi iar in viteza.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
-
cutiile de pe 16v nu fac asa ... si daca fac fac mai finut aproape ca nu sesizezi.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
da sa stii ca dupa o perioada incepe sa faca si ala , doar ca nu se simte asa tare .
Eu stateam cateva secunde cu ambreiajul apasat si niciodata nu imi caraia cand faceam chestia asta .La asta de 16v maxim face ca nu intra dar daca ridici un pic de ambreiaj a luat`o imediat fara caraituri sau alte rugaciuni )Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
O,nu sper sa nu.Faza asta cu ambreiatul usor imi aduce aminte de prima masina,o Dacia de Ungaria (era la moda atunci)din '87 cu 5 trepte,luata prin '93.Dupa vr-o 2 ani nu prea mai intra intr-a 2 a din a 3-a si am prins treaba asta de care zici tu.Afunctionat vr-un an si ceva pana cand a luat sotia permisul;atunci am schimbat sincroanele.Scuze pentru palavrageala.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
eu incarc ca atunci cand opresc sa franez mai brusc ca masina sa o ia putin inapoi, un fel de balans si de fiecare data intra perfect. E adevarat ca nu mereu pot face asta dar de cele mai multe ori asa reusesc. Trebuie putin exercitiu sa iti dai seama cand sa eliberezi frana ca sa faca balansul.
Comment
-
Originally posted by Seba View Postxp, ia tu loganu meu 16v la o tura, sa vezi din 10 incercari, la cate nu intra R din prima? iti zic ca minim o incercare esuata vei avea.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment