Ma intereseaza niste pareri pro/contra legate de acest kit ambreiaj ...preferabil de la persoane care au utilizat asa ceva ...din ce am inteles diferenta fata de celelalte modele (Luk si Valeo) este la placa de presiune .
Kit Ambreiaj EXEDY
Collapse
X
-
Pe mine ma intereseaza cum se comparta Exedy pe Logan pentru ca din cate am vazut discul de ambreiaj la Valeo are 6 arcuri , la Luk 4 si asta are 3 si ma gandesc sa nu fie prea dur la debraiere si sa faca zgomot la cuplarea cutie de viteze ...socuri prea mari. Eu acum am Luk pe masina si se aude zgomot (clanc) daca ridic brusc piciorul de pe pedala de ambreiaj chiar si fara sa bag in viteza (zgomotul se aude din carcasa cutiei si de asta am presupus ca ar fi din ambreiaj) si acelasi zgomot se aude si in mers la schimbarea treptelor . Am incercat si la alte masini si nu face asa ...acum o sa vad de la ce eIn viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
pare sa fie ceva diferenta george la acest ambreiaj: mai putine arcuri, dar mult mai groase daca nu ma insel, asta compenseaza lipsa celorlalte 3 arcuri ca la valeo. Ce mi se pare ciudat este ca are parca mai putine "petale" la placa de presiune, dar si aici par mai "tapene" ca la valeo!!! Acum trebuie sa mergi pe a lui ADY_P si poate simti vreo diferenta !!!!sigpic
The MVP
Comment
-
Am mers cu masina lui...eu am intrebat pe forum in speranta ca sunt mai multi care au folosit acest ambreiaj ...dar din cate vad se pare ca e singurul si el sa stii ca e foarte multumit pana acum si are cam 60.000 km de cand la montatIn viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
Si cum se comporta masina lui Ady_p cu ambreiajul asta? Acum vreo 2 luni credeam ca o sa fiu primul care o sa puna asa ceva pe masina, acum vad ca mai sunt doritori. Ma batea gandul sa ma risc sa vad. "Il pun si aia e... in cel mai rau caz schimb discul iar ..." era gandul meu de atunci ...sigpic
Comment
Comment