Huruit Dreapta Fata???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Huruit Dreapta Fata???

sa va spun,in urma unor mari cautari de o luna am cumparat un logan sh 14 din 2005,la testu de drum dinaintea cumpararii am sesizat ca se aude un huruit din partea dreapta fata la viteze de peste 60 km/h pana pe la 90,cand se opreste la urma incepe iar pe la 120km/h.atunci am banuit ca este de la rulment si gandindu-ma ca un rulment fata nefiind asa scump nu am dat atentie!acum eu am verificat rotile si nu au joc in rulmenti,am suspendato de fata si am accelerat si se aude un zgomot pe la 100km/h dar foarte incet nu ca in mers!ce ar putea fi??

rugaminte: nu mai scrie mirc!
    Last edited by Seba; 6 February 2012, 23:04.

Aceiasi problema am avuto si eu, cu mentiunea ca haraitul se accentua usor pe viraj dreapta. La prima verificare mecanicul a spus ca rulmentul nu are nimic si ca ar putea fi grupul din cutie. Pana la urma am mers pe varianta ieftina, adica rulmentul, si ce sa vezi? a disparut huruitul.

Comment

din cutie pare sa nu fie,am mai auzit cum fac cutiile defecte pe la alte masini si nu suna asa,plus de asta huruitul vine sigur din partea dreapta!am uitat sa mentionez faptul ca anvelopa pe partea dreapta e praf!deocamdata nu pot sa umblu la ea k e la 2m sub zapada!!!

Comment

Schimba rulmentul si schimba si anvelopa daca e praf! Sfatul meu pune-i gume noi nu te juca cu siguranta ta! Le schimi pe toate 4 si te sti linistit! O anvelopa proasta poate conduce la alte neplaceri!

Comment

rulmentul o sa-l schimb,fiind prima mea banuiala,anvelopele le am deja cumparate,dar datorita zapezii nu am putu sa le schimb,iar daca dupa schimbarea rulmentuli tot huruie!ar putea fi planetara???

Comment

Nu prea ar avea voie acum depinde si de cati km are sau cati crezi ca are? Cel mai bine ar fi sa gasesti un service serios si sa ii faci o inspectie tehnica odata cu venirea primaverii sa fi sigur de starea utilajului cu care circuli si sa te poti baza pe el in orice conditii!

Comment

sa nu incerci la service la care am dus eu masina ca o sa ramai uimit de prestatie..

Comment

masina are 67000 pe bord acum k o mai fi umblat la kilometraj se poate cu toate ca arata destul de bine,cumparata de la un preot el fiind unicul proprietar luata de noua!acum cine stie so fi tinut de sotii!!!!

Comment

Ar putea fi reali dar acum nici in preoti nu mai poti avea incredere! Oricum ti-am zis schimba rulment cauciucuri si vezi daca ma face asa + o revizie calumea!

Apropo distributia e schimbata ca a trecut de 60000...uleiul placute filtru! Daca nu rezolvale cat mai urgent!

Comment

Originally posted by dr3am View Post
                    sa nu incerci la service la care am dus eu masina ca o sa ramai uimit de prestatie..
                    pai acum cu masina asta deaia caut pe forum unde mai gasesti pe cineva sa te ajute cu un sfat bun,cu vechea masina mam cam saturat de mecanicii astia care vor doar sa te usureze de bani si unii nici meserie nu stiu!(nu mai zic ca daca te vedeau ca nu ai habar te punea sa mai cumperi una pentru piese)

Originally posted by Narcisuc20 View Post
                    Ar putea fi reali dar acum nici in preoti nu mai poti avea incredere! Oricum ti-am zis schimba rulment cauciucuri si vezi daca ma face asa + o revizie calumea!

Apropo distributia e schimbata ca a trecut de 60000...uleiul placute filtru! Daca nu rezolvale cat mai urgent!
                    distributie da(asa a zis),ulei da(la fel),filtru presupun k da,placute nu am verificat!
                    Last edited by chircan; 14 February 2012, 22:42. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Daca asa a zis si nu scrie in carte sfatul meu e sa schimib tu distribuita nu prea il cred ca a schimbato nu ar mai fi investit niste bani daca oricum o vinde!

Schimba distributia, fa schimbul de ulei, filtre, curata franele pe spate, verifica bucsaria si articulatiile! Daca tot ai dat un ban pe masina nu te zgarci la maxim 1000 de lei si esti cu constiinta impacata ca ai masina absolut in regula!

Comment

Daca vrei piese originale imi poti trimite un mesaj cu ce te intereseaza iti fac o oferta de pret
                        Vand piesa auto logan originale si aftermarket

Comment

Am patit aceeasi buba cu un pasat din 2008,la fel,huruit pe dreapta de ai fi zis ca intra roata peste noi in masina.
                          Da-i teste,nebunii,mergi incet,mergi tare pana mi-a venit ideea sa schimbam rotile fata/spate si invers.Surpriza,a disparut zgomotul.Cauza erau cauciucurile cocosate/vechi/intarite.

Incearca si cu alte roti,si vezi ce DOT au anvelopele.

Bafta!
                          sigpic
                          "BRABUS" STYLE

Comment

am rezolvat cu una bucata rulment fata!...as mai avea o intrebare:cum verific starea curelei de distributie?...din ce am citit as putea desface capacul acela din plastic doar ca am inteles ca trebuie desfacuta priza acea din dreapta si suspendat motorul...o varianta mai simpla nu exista???

Comment

ba da. iti cumperi kit de distributie si te duci sa ti-l monteze. nu prea ai ce verifica.
                              o/____\o
                              (i)
                              .........

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google