tipsul ila nu e cam mic sa acopere gaura? eu am gasit la colegul GRECU_28 un tips ...il da cu 40 lei dar e prea oval
Idei De Tuning Ieftine Dar De Efect
Collapse
X
-
intradevar trb un tips de 100mm ca sa se umple gaura aceea
Comment
-
Nu e deloc mic zic eu. Are 89mm diametru...dar am vazut tot acolo pe site cu 101mm diametru...depinde de gusturi sau de preferinte
http://www.bestautovest.ro/ornament-toba-chrome-20.html poate erau 102... oricum ambele imi placUrcarea e grea...dar panorama e fantastica!
Comment
-
Pana si tipsu ala tot tiganie e.Arata aiurea, are cineva din mioveni si e mai mic decat gaura aia.
Daca vrei ceva frumos ia unu de 100mm, borla sau altceva care sa nu arate a crom ci a inox.Cine are ochiu format va aprecia diferenta de aspect intre alea cromate si cele de inox.
Comment
-
Pai asa iti poti face ploape din autocolant..ca in trafic de la 10m nu se va observa diferenta.
Multi uita ca o masina ca sa fie frumoasa tre sa arate impecabil,detaliile conteaza.Altfel vor arata toate puse pe ea doar ca sa iasa la numar sau sa zica lumea ca vai ce si-a facut ala...
Comment
-
Originally posted by retro 590 View Postse gaseste asa ceva in comert sau sunt facute din fibra?
Cat despre tips-uri,al!n are dreptate
Eventual o teava de inox de 100mm cu grosime de 1-2mm si sudata la tips.Acopera si toata gaura din bara si ai avantajul ca est din inox.sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
daca-l faci cu 150 de euro cum am gasit pe cateva site-uri,ieftin nu este cu siguranta!!sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
@matheo: De aratat urat...chiar arata urat. Intrebam din curiozitate...nu am vazut asemenea pleoape pana acum ). Cat despre tips...da, asa-i...dar la unii se mai pune problema cu pretul. Adica, mai pe scurt, se gandesc ca e mai bine sa dea 40 de lei pe un tips de genul ala...decat sa dea ~100 de lei pe un tips din inoxUrcarea e grea...dar panorama e fantastica!
Comment
-
Originally posted by livas View PostUn chiptuning,ar fi ceva ieftin si de efect ?
Originally posted by al!n View PostPai asa iti poti face ploape din autocolant..ca in trafic de la 10m nu se va observa diferenta.
Multi uita ca o masina ca sa fie frumoasa tre sa arate impecabil,detaliile conteaza.Altfel vor arata toate puse pe ea doar ca sa iasa la numar sau sa zica lumea ca vai ce si-a facut ala...
Originally posted by matheo66c View PostSunt pleoape normala si taiate,arata urat,parerea mea.
Cat despre tips-uri,al!n are dreptate
Eventual o teava de inox de 100mm cu grosime de 1-2mm si sudata la tips.Acopera si toata gaura din bara si ai avantajul ca est din inox.real power..... diesel power by
Comment
Comment