Tub luminos cum se pune la casa de Craciun sau cum aveau tirurile de la coca cola in reclama? Compkimente pentru cum arata loganul cu bullbar. Italienij il numesc "paravache".
Idei De Tuning Ieftine Dar De Efect
Collapse
X
-
Extraordinar doamnelor si domnilor... Raba 16Tone zici ca e.
Comment
-
Off: Prea multe postari fara nici o legatura cu threadul.
On: Desi "tuningul ieftin" tinde sa fie ori interpretat, ori dus inspre kitch, cred ca threadul face referire la acele modificari (predominant de aspect/functionalitate) ale unor elemente la preturi/costuri accesibile si celor care nu au venituri indestulatoare.
Comment
-
E ceva. Este si folie carbon rosie sau argintie. Se poate pune si la ceasurile de bord, tunel central si in alte zone. Tot la consola, bord si interior as adauga schimbatul ledurilor, fiecare cu ce culoare doreste. Sprituitoarele tip perdea, stergatoare mai lungi si activcat diverse functii. Puntru cine vrea mai mult sunt idei aici. http://www.tuningmioritic.roLast edited by L3on_rgby; 12 May 2014, 19:05.
Comment
-
Montat mânere (închidere uși) logan 2 pe fețe de uși ph1
Originally posted by Andy96 View PostEste buna ideea ta cu maner de ph2 pe fata de usa de ph1. Varianta a doua cu maner de logan 2 se vede ca nu prea arata bine. Daca ti-ai pus manere de ph2 pe fetele de usi de ph1, imi poti spune si mie cat costa un maner de ph2? Am de gand sa vopsesc fetele de usi cu negru si sa montez si eu 2 manere de ph2 la fetele de usi din fata.
Comment
-
In legatura cu pozele de la postul #70 :
Sigur ca acea culoare argintie a manerului arata rau insa sunt si manere inchise la culoare, un maro inchis sau negru, am vazut pe Duster.
A doua poza este un fotoshop cu un maner de Logan2 suprapus pe o usa de ph1.
Si aici este valabila faza cu culoarea manerului.
Am pus pozele care le-am gasit sa va faceti o idee...culoarea poate fi schimbata.Daca o problema se poate rezolva atunci nu trebuie sa te stresezi, daca nu se poate rezolva atunci chiar nu are rost sa te mai stresezi.
Comment
-
Originally posted by merlasviorel View PostO idee de tuning ieftin ar fi aplicarea de maner pe fata de usa ( la ph1), in loc de schimbarea cu totul a ei. Ce parere aveti de varianta a doua cu maner de Logan 2 ?
Se marita inbunatatirea sau arata aiuria ?
Comment
-
Originally posted by merlasviorel View PostO idee de tuning ieftin ar fi aplicarea de maner pe fata de usa ( la ph1), in loc de schimbarea cu totul a ei. Ce parere aveti de varianta a doua cu maner de Logan 2 ?
Se marita inbunatatirea sau arata aiuria ?
Comment
-
Montat sârmă cu telecomanda în loc de maner usa!
Originally posted by popavlm View PostLa fel de "frumos" ii statea si cu o sarma mai groasa, de care sa apuci cand tragi usa...
Trimis de pe al meu GT-I9300 folosind Tapatalk
Comment
Comment