If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
salutare, eu am scos, fara vraja, 9.5s pana la 100. in a 3 a ajungi la 130 daca te stii cu ea. o zi frm tuturor.
salutare a sunat ceasul, te-ai trezit? e vreme faina afara?
faza e de bancul zilei...75 de cai si 1000 de kile, suta in sub 10 secunde.
mai, schumacherilor, mai puteti?
cata treaba aveti cu secundele alea ).....loganul nu e facut sa atinga viteze astronomice in 2 secunde...a fost facut cu alt scop,si nu inteleg de unde atata vitejie,e logic ca un 1.6 16v,care nu este nici ala un mare avion,nu discuta cu 1.4,1.5 sau 1.6 8v...daca totusi comparati,nu mai intrati in 1.4 REMAPAT cu 1.6 16v stock sau invers.remapatul ala e facut de tine,deci si cel cu 16v poate remapa si atunci esti pa ....eu am 1.4 si asta vara pe A2 un singur logan mi-a dat fum grav,era 16v ;),deci nu ma tineam deloc de el,apasam pedala grav si ala tot se ducea...am venit toata autostrada cu 160-170 si nu l-am vazut decat la cernavoda cand a inceput sa dea in el,erau 4 persoane in 16v si 2 la mine,eu cu prietena!consider ca nu are rost sa intru in discutii,clar 16v nu discuta.
Eu cu 1.4-ul meu am scos 16.2 secunde pe 0-100 km/h pe G-Tech pe benzina Carrera 100. Ati spune ca n-am stiut sa ii dau, cum spuneau si ceilalti, s-a facut schimb de soferi si timpul a fost de 17.2 sau 17.3 cu GGI78 la volan (probabil ca a fost si soferul mult mai greu) ). Timp mai real de atat nu cred ca exista, bine si kilometrii masinii, nenea Cezar cel rau si comunist (glumesc) a scos timp mai bun cu 1.4-ul sau mai tinerel cu aceleasi dotari dar kilometri mult mai putini si cu greutate o idee mai mica (fara GPL in spate).
Iar vroiai sa scriu un discurs)? Normal ca ala e de vina, altceva nu-mi pot inchipui, oricat forja i-as da el tot va ramane o piatra pretioasa... Pana la noi ordine inca ramane, mai am timp de gandire, 197.500 km. cat a fost la tata s-au facut pana in 3000 de ture, maxim 3500 in situatii extreme (depasiri la limita ), catalizatorului aluia n-am ce-i face, cred ca funinginea aia din el s-a facut kevlar in atatia kilometri lenesi, adio)...
Pai daca la schumaheri le dai 1,6 16V astia scot 6 secunde sigur.....Lor le place sa se amageasca cu un amarat de 1.4 ca ar avea performante cu el si atat...Raman cu amageala....
10.2 am scos cu 16v stock, 9.8 a scos jiji mareom cu 16v resoftat si colegul cu 1.4 stock din cate am dedus, a scos 9.5 secunde...dizalul de 85 softat scoate undeva la 10.5-11 secunde...mcd e singurul 1.4 care ia suta in jurul a 10 secunde, mai nou vad ca si el e depasit de situatie
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Daca 1.4 e asa racheta....ce sa mai zic de 1.2...ca acum or sa apara posesori de 1.2 care o sa de-a peste cap toate recordurile.
Eu din punctul meu de vedere 1.4 e cel mai praf motor din gama dacia, bagi piciorul in podea si abia se misca(ma refer strict la cel stock fara modificari).
Comparativ cu tractorasul meu atat stie sa faca 1.4 mai bine...sa rupa aderenta mai bine la plecarea de pe loc...in rest e praf.
Ce prosti sunt astia de la Renault ca nu pun 1.4 ///Mpi si pe Dacia Duster, abia o sa traga cu 16v-ul ala sau cu dci-urile alea. S-au gandit ca e prea puternic 1.4-ul asta si l-au scos din gama), mare greseala..
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment