merge, vei vedea, cu timpul itit vei schimba parerea. sarbatori fericite va doresc la toti si toate cele bune. sa ne auzim cu bine
0-100 Km/h X S???
Collapse
X
-
Originally posted by goguspan View Postcorect 1.4 stock e varza, niste bujii calumea o remapare niste arcuri sport si e altceva, eu iti spun ce mi a zis baiatul care m/ a cronometrat, daca el minte si eu mint, dar in primavara revin si mai pov. dara daca fuguletz zice ca l face loganu si el are megane 16 16 v nu vreau sa l supar da mai trebuie sa invete, fara suparare fuguletz, sicer. eu am fost la test drive cu megane 3 si merge f bine.
si pe fuguletz il bate si 1.6 8v
Comment
-
Daca ma chinui il bat si eu)). Fugule, nu ne-am dat de cand am si traseu cap-coada)).
Comment
-
si aici ,e vorba despre liniute etc...si goguspan ,lasa-l tata ma usor motorasul de 1.4 mi ,e motor de familie ,nu de fuga...se simnte si el ca e in slavi pe la 4000 de ture si la 6200 zici ca sare in sus,am motor de 1.4 si stiu ce ii bate capu,,,
Comment
-
aoleu cata vorba fara fapte ...goguspan - nu mai vorbi din carti ...asteptam confirmarea la primavara ...
Niciodata un logan 1.4 chiar si chel nu va scoate sub 10 secunde doar cu un upgrade de soft ... imi pare rau ca trebuie sa te dezamagesc ... cronometrarea nu a fost corecta sau ai roti pe 13, 14
@razvanamza -tot nu te-ai invatat minte ...mai am un 1.4 o sa-l gandacesc putin si o sa te bata si asta cu tot cu filcor
Comment
-
-
ma bag si eu in discutie pentru ca detin 1.4 remapat de 1020kg in talon .
si eu am cronometrat masina
stoc scoate 12.5-13 iar remapata 11-11.5
am prins si eu 180.. si chiar am mers toata autostrada, acum nu vrea mai mult de 170, nu stiu din ce cauza .sigpic
Comment
-
pigo poate ai prins vant din spate si putina panta pentru a ajunge la 180 dar nu cred ca ai putut mentine tu 180 toata autostrada. daca e vb de A2 nu pre poti merge cu viteza maxima pentru ca sunt portiuni destul de dese in care sunt mici urcari. si despre consum ... nu mai zic ca iese undeva la 11l/100 km ceea ce nu prea e avantajos.
am mers eu A2 de la bucuresti pana la cernavoda (165 km) la taxator la 4 dimineata si am facut exact o ora. pe bord am avut 170-175 si nu cred ca am franat de mai mult de 5 ori . la finalul "distractiei" consumasem 19 l. cadeau liniutele zici ca le impuscam. mai mult de 175 nu am putut sa urc. cei din bcuresti imi stiu masina si este preferance fara aer ( adica doar servo) si trage excelent. am ami oservat ca mai aveam pana in podea si mentiunea 175 si chiar daca o duceam pana in podea viteza nu mai crestea.
Comment
Comment