0-100 Km/h X S???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Noroc cu csebalyn ca reuseste sa calmeze spiritele.
    @danyel87 : te-ai uitat la filmuletul in care prind eu 100km/h? uite-te te rog frumos si apoi posteaza. Si mai uite-te si la filmuletul lui crististreulea in care face cateva incercari 0-100km/h cu masina stock si apoi cu ea remapata si te asigur ca vei ramane uimit. Si inca o chestie : vorba dulce, mult aduce! Asta ca un sfat ;)

Comment

@dannyel87: inainte sa-i faci pe toti mincinosi, uitate la acest film ... E doar un 1.5dCi 65cai si timpul este calculat dupa viteza afisata pe ceas, nu cea reala masurata cu un gps
      si ca sa revin la topic, aici se vorbeste de 1.4mpi si e de precizat ca soferul conteaza! De ce? pentru ca stiu 2 suficienti de nebuni sa faca o masuratoare intre 1.6 16v remapat si 1.6 8v remapat.
      soferul x pe 8v
      soferul y pe 16v
      la prima masuratoare soferul x pe 8v a scos timp mai bun pe 400m fata de soferul y pe 16v.
      au schimbat masinile intre ei si:
      soferul x pe masina 16v a scos un timp ENORM mai bun fata de soferul y masina 8v

daca fabrica a dat acel timp, e sigur ca se poate obtine acel timp! Doar ca soferul face diferenta
      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

La 1.4 remapare+toba sport+filtru sport NU scoti mai mult de 5-6 cp reali, nu magarusi.
        Toba sport impreuna cu filtru scot ~2 cp, nimic mai mult.

Asta e ce am incercat eu sa vad unde taie injenctia, nicidecum in cat ia 100/h.
        Daca o faci cum trebuie scoti timpul dat de constructor.

11 sec la 100, never cu 1.4. Poti sa-i pui si roti de Oltcit ca tot nu scoti timpu' asta (si te fura la kilometraj mult de tot).

Comment

@Octavian___28 constructorul da 13 secunde nicidecum 11 cum viseaza altii

Comment

Daca loganul 1.6 rempat scoate ceva mai mult de 9secunde, 1.4 remapat s-ar putea sa scoata undeva la 11. Oricum mai slab decat prestige benzinar.
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Daniel, pai eu ce am spus (sorry daca s-a inteles altceva), daca stii, scoti cele 13 sec (cum se vede si-n clip) date de constructor.
              Ca sa scoti un timp cu 2 sec (!!!) mai putin pana la suta cu 1.4...Hi hi..Asta inseamna sa ai cel putin un 90 cp sub capota (1.6 stock scoate 11,3 parca). Deci never ever numai din remapare toba si filtru sport, poate la vale.

Comment

Eu am scos 10.4 s cu gumele de iarna...
                cu alea de vara din cate imi amintesc ,am scos undeva in jur de 10,nu mai stiu sigur daca am coborat sub 10
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Eu cred ca diferenta mare se face (remapare si toate cele) dupa 100 km/h.
                  Pana la 100, sa scoti cu 2 sec mai putin decat cartea, trebuie surplus mare de putere.
                  Asta daca ne uitam un pic si facem comparatii intre motoare si nu numai cazul Logan.

PS: un 10 sec la 100 cu 1.6 e inuman de bun si real, 9,2-9,3 sec mi se pare cam exagerat, dar asa o fi...

Comment

Pai eu am scos cu 16vu lui mareom in jur de 9.6 s dupa ce l-a chipuit si eram in teste,asta cu el in masina...130 kile + 70 ale mele pe vremea aia )
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Golf v 2.0 TDI 140 cp cutie automata DSG6 cine stie cutia stie de ce vb a batut cutia automata la nascar....Si prinde suta in 8 secunde si ceva.....Acu na io numai zic nimic pentru ca nu are rost....Dar nici numai intru aici ca ma crucesc ce aud

Comment

@danyell87: ce parere ai acum dupa ce a pus si crististreulea filmuletul? inseamna ca e frate cu mine, adica tot un schumacher, nu?

Comment

Nu trebuie sa te crucesti!Sunt multe cazuri in care masini de 400 Cp. Dau puf la masini de 500 Cp. Datorita mai multor factori!Cifrele oficiale, cateodata nu inseamna chiar tot!
                          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Eu cred ca in majoritatea cazurilor (la aceeasi clasa vorbim) puterea castiga.

Sunt cazuri (dar astea sunt mai putine) unde o masina bate alta cu ceva cp in plus.

Comment

Astia din fabrica cand fac testu iau viteze de pe kilometraj sau de pe gps?
                              ca eu la mine cand am 100km/h pe bord pe gps imi arata 94km/h
                              Mereu superiori unui sat cu caini si oi

Comment

Originally posted by memphis_Taz View Post
                                Eu cred ca le schimb destul de repede... acuma na... o sa mai incerc si alta data... totusi cred ca trebuie sa mai vb si cu dannyel87 sa vad ce rezultate are si el
                                Neaparat sa discuti cu el, sa ne ziceti si noua la ce concluzie ati ajuns!!!!
                                SEBAAAAAAAAAAAA? CRISTIIIIIIIIIII?!?!?! =)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google