0-100 Km/h X S???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu pierzi una sec la schimbare, ar fi enorm.
    Fa o proba si vedem cum pleci mai tare, cu scartz sau fara...(timpul scos). Am pierdut foarte putin aderenta, am pierdut in schimb la schimbat tr.
    Timpul la una stock va fi mai bun de 13 secunde, pt ca e pe ceas (real e defapt un 0-93/h)

Comment

Originally posted by sebi4fc View Post
      Saptaman asta o sa incerc sa fac niste filmulte si eu cu 0-100km/h.
      Am filmat inainte de remapare si acuma o sa filmez sa vad diferenta, plus ca o sa mai fac vreo 4,5 filmari in plus sa vedem cel mai bun timp.Plus ca la mine se poate scoate marje de eroare la KM am lasat acu de la vitezometru mai jos ca sa scap de eroare o mai am da e mult mai mica ca inainte nu mai am 7,8 km ci 2,3.
      Cu alb bordu meu cu albastru acele STOCK.
      Pls spune-mi si mie cum ai facut sa se vada in alta culoare zona cu 6-7 mii ca vreau si eu sa fac si nu stiu cum.

uita-te la modificari lumini bord. da "search" inainte de a posta...
      Last edited by Seba; 11 June 2008, 13:14.

Comment

Marker ce culoare doresti sa fie limita respectiva.

Comment

Ati terminat cu off-topicul?
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Da am terminat scuze!

Comment

Scuzele nu tin loc de ontopic

Eu am ''muncit'' pt 0-100/h (a doua oara cred ca nu mai fac), chiar nu e nici un posesor care sa scoata timpul meu?
              PS: ca sa eliminam orice treaba, pe CEAS.
              Last edited by Octavian; 13 June 2008, 23:06.

Comment

Ma bate gandu sa vad si eu de la o la o suta cat scot.
                As vrea o singura recomandare la ce turatie sa plec de pe loc(deci in ce turatie sa tin motorul cand deculpez ampreajul din tr1)

Comment

Faci probe si vezi.... )
                  Eu spun sa pleci un pic in ''scartz'', adica pe la ~4000 rot/min sa debreiezi si sa o calci bine apoi.

Comment

Ideea e ca vreau sa incerc numa o data ,si atunci tre sa o fac bine(tin la masina mea)
                    alte pareri? Pana acum am doar 4000 de ture si cu scart alta ide?
                    Eu ma gandeam sa plec un pic mai jos pe la 3000-3500 sa incerc sa nu plec cu scart sa nu pierd o secunda numa din start

Comment

Am scos eu 12 secunde ..Plecat un pic in scartz la 3500 si dupaia schimbare numa` la 5500 :> suuper sound-ul motorului
                      sigpic

Comment

Daca pleci cu un pic de scart nu pierzi nimic.
                        Motorul e destul de slab ca sa nu poata sustine un ~3000 rot/min daca nu pleci cu un pic de scart, degeaba dupa debreiere o calci la podea ca tot scade sub 3000.

PS: Dorutzule, baga si un clip

Comment

Eram singur in masina ....Nu am filmat ..Doar am inregistrat ... start ! , stop! ...Cu voce )...Dar nush pe unde e inregistrarea ...Dar lasa ca mai fac una si va arat ca nu e greu ...Imediat
                          sigpic

Comment

Aseara cu 3 insi 75 kg buc + subwofer 31 kg + cate ceva in portbagaj (aprox 10kg) 37 sec 0 - 150km/h cred ca e mult
                            : Sofer5: : Surf:

Comment

Nu, e bine. Dacia zice ca de pe loc parcurgi 1km in 36,9 secunde, iar viteza aproximata de iesire din km ala e undeva la 160km/h.
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Am incercat si eu intr-un final sa vad in cat timp prinde suta (2 persoane in masina,benzina petrom 95,motor cald,2-a incercari)
                                prima-13,3
                                a doua -12,7

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google