0-100 Km/h X S???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

A m incercat sa vad si eu 0-100km/h si di 3 incercari am obtinut 10,3 s cel mai bun timp (1.6 MPI resoftat , benzina carrera 100 , 2 persoane la bord , fara vant puternic din lateral) , cred ca e o valoare rezonabila voi ce ziceti ?

Comment

Baga clipu

Normal ca e bine

Comment

Nici macar un clip care sa ma detroneze

Chiar vreau sa vad un clip cu 1.4 cu un timp mai bun (facut de VOI)

PS: DE 5 PAGINI NUMAI COMENTARII, CRED CA SUNT SINGURUL CARE A POSTAT UN CLIP CAT SE POATE DE REAL, SUNTETI CARCOTASI

PPS: inca mai astept un 1.4 care sa ma detroneze, dar sunt convins ca prea curand NU va veni.
        Last edited by Octavian; 25 June 2008, 23:06.

Comment

eu stiam ceva de 13 sec pana la 100...depinde de indemanare...cu chip e alta poveste
          TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!

Comment

Stock pana la 100 pe ceas ies sub 13 sec (pt ca ai real vreo 93/h) , remapat scade in pic sub 12 sec.

Comment

o singura data am facut 0-100 km/h. era ud pe jos, canci aderenta la plecare, telefonul in mana stanga, din cauza adrenalinei/emotieiam uitat sa dau start la cronometru exact la plecare. timp pierdut cam 1 sec si la 100 km am dat stop la cronometru si aveam vreo 14 sec+1 sec eram singur in masina. dar nu mai fac niciodata ca nu ma iai cu nimeni la intreceri si asa nu-i vad rostul

am auzit si am vazut ca la consum se scoate mai putin, dar la timpul 0-100 km/h sa scoti sub timpul dat de fabrica, la draq in puii mei
              Last edited by bogdan_1984; 30 January 2009, 10:05.
              sigpic

Comment

La testul din fabrica se pun 2 persoane in masina si cu rezervorul plin iar viteza e cea reala nu pe vitezometru...deci d-aia scoti ceva mai bine decat testul de fabrica
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Unde ai citit asta?
                  Eu stiam ca dupa norme, tancu e 90% plin si o sg persoana in masina de 75 kg.

PS: daca faci testu real (adica sa cronometrezi pana la ~107 km/h pe ceas) ies 13 sec nu mai putin (si asta daca esti priceput).

Comment

Nu mai retin exact unde am citit insa stiu ca asa se masoara oficial...acum nu bag mana in foc
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• 2 oameni de 75 de kg si 90% rezervorul incarcat...asa am gasit eu la un moment dat, iar tavi a pus un link cu 0 oameni in amsina si rezervorul 90% incarcat. cum dracu faci testul fara sofer, nu stiu

oricum, la inceput dacia declara 10.5 secunde 0-100 pt 1.6_16v, eu am reusit singur 10.2x, acum daca ma uit pe site, vad ca-s mai optimisti de cand au mai scos una-alta de pe masina si-au facut-o mai usoara...declara si ei 10.2
                      Last edited by Seba; 30 January 2009, 14:40.
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Da, era vorba de un manechin (ceva de genu) de 75 kg si 90% rezervoru plin.
                        Naiba stie, ma gandesc ca toti fac masuratorile dupa niste norme, nu dupa cum vrea fiecare, atunci as putea spune ca unele rezultate sunt viciate. ))
                        Tare mi-e greu sa cred ca 1.4 poate 13 sec cu 150 kg si rezervoru 90% plin...

Comment

• pai asta incercam si eu sa explic la multi ca daca ei singuri in masina, cu rezervorul gol, au scos pe ceas cu 1-2 secunde sub timpul dat de dacia nu inseamna ca-s meseriasi, doar ca nu au respectat conditiile de testare. cu cat e masina mai puternica, cu atat diferenta de timp intre norma iso si testele noastre e mai mica, uita-te de ex la 16v, la ala e dif cam de o secunda, poate chiar mai putin, intre conditiile ideale si cele impuse de standard. pt ca pe 1-2 rupe si la sfarsit de a 2-a ai deja cam 100km/h. ori in treptele alea nu simte 100 de kile in plus ca si cum le-ar simti in tr4, pe repriza 90-130...
                          la 1.4 ma gandesc ca 1-1,5sec chiar e o diferenta normala intre datele oficiale si timpii nostrii...ala simte altfel 100 de kile in plus
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• seba.....trebuie sa se tina cont de multi factori cand vrei sa scoti un record pana la 100 km/h:cum arata pneurile,ce fel de benzina ai bagat,de unde bate vantul..etc..eu zic ce ce au scos astia de la dacia sunt cifrele reale,in afara cunsumului specificat de ei.eu nu am incercat ce timp scot dar tinand cont ca am 1.4 si nu sunt la drag nu prea vreau sa o fortez..numai bine
                            TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!

Comment

• la cate turatii se plafoneaza cand se merge cu marsarierul? si cam care ar fi viteza maxima? cu toate ca nu masoara vitezometrul. asa de curiozitate
                              sigpic

Comment

• Testele dinamice de obicei arata ca masina e mai slaba decat in cele facute de producator. La Loganel sa fie altfel ? Probabil ca nu . Consumul intotdeauna este o cifra viciata de marketingul companiilor , deci probabil si acceleratia .
                                Offtopic : Cand am condus la 18 ani o Honda CRX 1.6 vvti 160cp (avem de 2 luni permisu` si nu condusesem decat Dacie) mi s-a parut ca am scos 5 sec pana la 100 Dar era adrenalina cred pentru ca sunt multe masini care nu scot 5 sec suta . Am facut si cu Cronometru digital , dar repet , iar era adrenalina si imi dadea senzatia f aproape ca am ajuns la 100 si pac (am repetat testul de cateva ori - era urat ca pe vremea aia pitestiul avea niste strazi prea pline de gropi pt o "motocicleta" ca aia la 7500-8000RPM)
                                1.6 MPi Icy White

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google