o sa-l rog pe cezar sa-ti prescrie un tratament...
0-100 Km/h X S???
Collapse
X
-
si-asa, cu maxime modificari au sanse numai cu un 16v stock incarcat sau cu sofer care nu stie sa-i dea talpa. destul sa-i faci chiptuning sau sa pui roti mai mici pe 16v ca l-ai pierdut din vedere. intreaba-l pe jiji mareom ce fain ii luminau 316 si 318 numarul din spate. si nu tre' sa ne gandim prea mult ca sa ajungem la concluzia ca si 16v e o petarda, nicidecum supersportiva...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
sunt curios...daca vreodata va aparea un logan cu cp mai multi decat 1.6 16vati ce o sa zica posesorii de 1.6 16 v...cand vor vedea ca nu mai sunt cei mai tari din parcare...
Va zic eu...o sa isi ia 1.4 si va face pe toti.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
o sa apara, sau cel putin asa zice zvonistica, un 16volti cu 133 de cai. problema alora e ca si actualul 16v ajunge la 133 de cai cu modificarile de rigoare...pe mine unul oricum nu m-a deranjeat ca am avut logan stock si ma facea un remapat cu un bot de masina. conteaza sa-ti placa cum merge masina si ocazional cand il ia cu blackout pe vreunu cu tedei de 90 de cai sau 316i sa-i poti arata unde i-e locul in societate. lui si petardei cu pretentii de formula unu pe care o conduce.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by mumus View Postsunt curios...daca vreodata va aparea un logan cu cp mai multi decat 1.6 16vati ce o sa zica posesorii de 1.6 16 v...cand vor vedea ca nu mai sunt cei mai tari din parcare...
Va zic eu...o sa isi ia 1.4 si va face pe toti.
nu cred ca vor emite pretentii.da si astia cu 133 cp o sa tremure in fata astora cu 1,4 si 1,6 remapat, ca astea sunt cele mai bengoase motoare .ce fraieri sunt si aia care o sa-si cumpere logan de 133 cp, asa cum am fost si noi astia cu 16 v.asta e viata.Last edited by margelatu; 2 October 2009, 11:58.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
imi place ca visati fain cu 11 secunde...cand 10 juma'te ia saispevoltiu, voi scoateti unspe fara un pic tocmai ce mi s-a confirmat inca o data ca e cel mai 3,14zdos motor ala de unupatru...Last edited by Seba; 2 October 2009, 15:26.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Hai fie 11,5 ...dar le scoate.
11,5 scoate 1.6 mpi, sunt 1.4 mpi cipuite care bat la liniuta 1.6 mpi stock, deci scot clar 11-11,49 sec la 100/h, corect??
Noi aici vorbim date reale domle, cu FAPTE, dovada ca un 1.4 mpi mai aranjat scoate 11-11,5 ha ha ha...Last edited by Octavian; 2 October 2009, 15:29.
Comment
-
te-ai dat vreodata pe gtech sa vezi cat de "real" ai facut testele? sau la fotocelula cumva? stiu ca0s rau acum, dar unii au incercat si prostii de-astea, n-au facut apel la tehnologia filmatului cu telefonu' mobil...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
era unu pe aici parca care se lauda cu 1.4 stoc si 10 .00 sec pe suta...poate avea lipici pe roti nu stiu il caut si pun yotube-ul,ceva de Craiova PARCA ,EU STIAM CA ACOLO SE FACE FORD si s-a facut Oltcit ,nu logane furioase pe centura da omu are suflet mare plecare de 5500 rpm cu treapta 1 si cade pe cuplu la 3000,o fi asta secretul celor 3 sec diferenta??
http://www.youtube.com/watch?v=oYVbEgHer8w eu zic ca pleaca pe secunda 3...
Comment
Comment