tu poti sa pui cate filmari vrei, eu de un an conduc aproape zilnic atat 1.4 cat si 1.6, ambele resoftate. m-am si dat cu ele pe la diferite evenimente, am si testat sprintul, reprize...sub 11-12 secunde nu iese ala micu, oricat de frumos te-ar "ajuta" cronometrul si eroarea kilometrajului. cu 1/6_16v de-abia am reusit sa ma apropii de timpul dat de fabrica, in sensul ca-n loc de 10.2 am scos 10.3, iar tu vii si ne vrajesti frumos ca 1.4 scoate sub 10secunde, cand lui ii mai trebuie vreo 35 de cai ca sa se apropie de un 10.5secunde. deci, sa-ti repet intrebarea cu marmota? sau urmeaza sa vii sa ne zici ca de fapt n-ai doar remapare, ai si filtrul scos si evacuare pe 55mm, ai scos banchetele si roata de rezerva, rezervorul gol, axa cu came modificata, chiulasa comprimata si volanta usurata? hai ca unii chiar n-am imbatranit degeaba dand cocs la masina...
0-100 Km/h X S???
Collapse
X
-
-
-
Eu cu 1.4 soft,serpi 4-2-1,evacuare pe 50mm fara catalizator fara intermediara scoteam cam 11.40,bineinteles cronometrat cu telefonu si dupa kilometraju bordulul
Comment
-
Pai de..fiecare cum are norocu)).Mai rau,am si eu bujii d-astea reising si nu scot suta sub 10sec deci inca o modificare degeaba
Comment
-
Originally posted by o8MeLC View Postte asteptam la bucuresti sa vedem cum te ti dupa un 1.4 remapat nu dupa 1.6 stock
Aline, daca n-ai gaz cu cifra octanica 150 luat de la "baieti" din Ucraina, scos pe sub conducta sa nu vada Putin tot degeaba... eu scosesem 16.2sec. 0-100 pe G-tech amu' 1 an aproape .
Depinde cat de dotat e 1.4-ul si cat de full e 1.6 ca sa-l dovedesti cu o remapare...nici asa.
Comment
-
Stai linistit ca am un prieten cu 1.4 ambiance cu resoftare si catalizatoru dat jos si nu se tine de 1.6 preferance decat f putin pe a1a si oleaca a2a..apoi ia o masina.
Comment
-
Comment