Cutie De DCI 85 CP Pe 1.4mpi 75 Cp

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Silviu nu cred ca am vreun motiv sa te mint , ca nu e masina mea si am specificat ca eram pe autostrada deci normal ca neau trebuit ceva km...

sigpic

Comment

@Silviu nu te mai contrazi cu ei ca nu ajungi niciunde....unii siau cumparat loganuri si cred ca au BMW(215km/h) .......altii zic ca au scutere(consum 3%)....aici pe forum se bat recorduri mondiale...sunt cei mai buni soferi...dar cand e ceva de demonstrat nimeni nu arata nimic....de vorbe sunt satul vreau fapte

Comment

Nici macar cu remapare(fara pinion de ''fuga'') 1.4 nu reuseste pe drum drept sa ajunga la 5500 rot/min. Tu vrei sa pui pinion de diesel pe tr5...Si asa e lesinata, mai pui si pinon de diesel, s-a dus naiba toata treaba. Nu te baza pe remapare, la 1.4 se simte foarte putin (vorbesc in cunostinta de cauza).
        La 120-130 cand bagi picioru in ea pe tr 5 nu vei mai avea nici un efect, tot timpul va trebui sa o fortezi pe tr 4 pana la 130-140/h.

Eu sunt suparat ca au pus o cutie prea LUNGA pe varianta de 1.4, cutia de pe Clio era cea mai potrivita.
        La 3000 rot/min sa-ti arate un 110/h e mai mult decat ok (pacat ca n-are putere motorul).
        Uite la Focus de 1.6 spre exemplu, la 100/h are aproape 3000 rot/min.

Comment

Dupa remapare cu 3 persoane in masina , treapta a 4 170km/h , si a 5 180 (dar nu era maxim, tocmai ajunsese cu pedalala fund , deci daca asteptam cred ca mai crestea.....) si cine nu crede sa se dea cu un 1,4 cipuit si dupaia.......
          sigpic

Comment

Originally posted by GOLAN91 View Post
            Dupa remapare cu 3 persoane in masina , treapta a 4 170km/h , si a 5 180 (dar nu era maxim, tocmai ajunsese cu pedalala fund , deci daca asteptam cred ca mai crestea.....) si cine nu crede sa se dea cu un 1,4 cipuit si dupaia.......
            Scuza-ma ca te intreb. Ce dimensiune au cauciucurile tale? Nu stiu daca nu gresesc, dar cred ca sint toyo de la Felix? Asai? Dupa ce imi spui dimensiunile ,iti voi spune de ce te-am intrebat.

Comment

Pai da sunt pe 55 , deci diametru exterior e mai mic, stiu te gandesti ca are eroare la kilometraj , dar nu imi dau seama ezact cum e (arata mai mult sau mai putin).....
              sigpic

Comment

Originally posted by Octavian___28 View Post
                Eu sunt suparat ca au pus o cutie prea LUNGA pe varianta de 1.4, cutia de pe Clio era cea mai potrivita.
                La 3000 rot/min sa-ti arate un 110/h e mai mult decat ok (pacat ca n-are putere motorul).
                Uite la Focus de 1.6 spre exemplu, la 100/h are aproape 3000 rot/min.
                Si sa vezi cu raport scurt, ce consumuri extraurbane ai fi obtinut cu un 1.4MPI ... de zici ca ai 2.5 .

Comment

Originally posted by dannyel87 View Post
                  @Silviu nu te mai contrazi cu ei ca nu ajungi niciunde....unii siau cumparat loganuri si cred ca au BMW(215km/h) .......altii zic ca au scutere(consum 3%)....aici pe forum se bat recorduri mondiale...sunt cei mai buni soferi...dar cand e ceva de demonstrat nimeni nu arata nimic....de vorbe sunt satul vreau fapte
                  mie mi-e ciudat ca pionionul ala de dCi in a 5-a sigur nu mai "lasa" motorul sa accelereze. si daca mai zici ca si incarcata masina sigur mi se pare foarte greu de crezut.

poate ca erau si alti factori cum ar fi vant din spate ca altfel e cam greu ...

dar cum zici si tu sunt multe loganuri "speciale" pe aici si n-are rost sa ma mir :P
                  I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

Pai da sunt pe 55 , deci diametru exterior e mai mic, stiu te gandesti ca are eroare la kilometraj , dar nu imi dau seama ezact cum e (arata mai mult sau mai putin).....
                    mda ... deci ai o eroare de kilometraj clara. arata mai mult pe bord decat ai in realitate (in plus fata de eroarea standard) :P
                    I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

Vitezometrul arata mult peste viteza reala. Tot odata in timp,vei avea inregistrati in bord mai multi km decit are masina real.Daca vrei facem o proba cu un gps.

Comment

La 1.6 16v se poate pune pinion de dCi de a5'a??? e mult mai mare decat cel pe care il am acum ?

Comment

Se poate pune... nu stiu exact cum vin dimensiunile, dar stiu ca iti va reduce consumul, datorita turatiilor reduse care le vei avea...

Comment

Se poate. Numai sa gasesti pe cineva cer sa-ti faca modifcarea. Nu trebuie data jos cutia de pe masina, totul se face de sub masina, din spatele cutiei de viteze
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Off; nu dormi seba? stai de vorba cu ................!?!?!?!?!?!?!?!?! DDDDDDDDDDDD

Comment

Mama ce de idei pe aici.
                                Am 1,4 MPI* si pinion treapta a V-a de diesel.
                                Top speed cu greutate in masina 175 km/h pe ceas.
                                Operatiune facuta la mioveni de "niste baieti".
                                Tot acolo am si resoftat-o (cipuit-o).
                                Se obtine 10-15% mai putin consum la drum intins indiferent daca e deal sau vale.
                                Uitati si 2 filmulete facute de mine.

Cine vrea detalii sa-mi scrie pe PM.

* I = remapat
                                sigpicAmbition 1,5 Dci 85CP stock
                                :I::N::S::A::N::E: :D::R::I::V::E::R: power by unEL :mafia2:

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google