Daca te punea Dacia sa schimbi distributia la 30.000 km sau 2 ani (ca la Fiat), ai fi zis ca 60.000 km ti se par prea multi
100.000 Km Fara A Schimba Cureaua
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mi-am schimbat distributia la 60kkm, cca 5 ani.
Am fost surprins de cum aratau piesele: aproape toate - Impecabil!
Fara nici o exagerare. Am tensionat cureaua de distributie, bucata cu bucata. Nici o crapatura! Ma asteptam sa vad microfisuri datorate imbatranirii cauciucului, dar nimic!
Pompa de apa: rotire fina, nici un zgomot (am zis sa nu ma joc cu asa ceva, service=ul mi-a zis ca se schimba doar daca ea curge...service=ul dealerului!)
Rola Gates: arata si ea foarte bine, fara uzuri, zgomote.
Rola intinzatoare pentru accesorii, se prezenta si ea foarte bine...
In schimb, cureaua de accesorii - hutchinson, prezenta pe intreaga circumferinta fisuri-imbatranire clara de cauciuc.
In concluzie: sunt organe de finete si nu prea as vrea sa joc la loto cu ele, nu poti sti daca cedeaza, mai ales dupa un anumit timpLast edited by 77sky; 17 May 2012, 23:11.Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
Am un DCI din 2006 si l-am achizitionat la 82.000 km, fostul proprietar a zis ca a schimbat cureaua la 60.000 km am mers pe mana lui cu toate ca nu trebuia, acuma am ajuns la 121.000 km si am schimbat cureaua, adica acea curea din fabrica. Daca mai mergeam 10.000 km sanse 80% se rupea.sigpic
Comment
-
asta nu e realizare, e inconstienta. da, au mai "realizat" si altii, in conditiile in care foloseau masina si-n campionatul judetean de indemanare, ca daca-i zic "raliu" se intorc colin mcrae si altii ca el, care stiu ce-i ala "raliu" in groapaDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
apoi dai vina pe dacie, ca-i masina de c@c@t si ca floxvagin tedei ar fi tinut mai mult, fiecare stim pe cineva cu asa minune tehnologica, la care pana si cureaua de la casetofon inca e aia originala din 1993...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
La vechiul logan am schimbat 4 curele 60.000 120.000 180.000 si 220.000, ultima din cauza ca a curs ulei pe ea si nu o tineam pe masina odata ce a curs ulei pe ea. intre schimburi maxim 1 an jumate.
Daca sunteti amatori de sporturi extereme n-o schimbati la timp.
am un amic cu un clio 1.4 16 V la vreo 5 ani desi avea 38.000 km s-a rupt. 5000 Ron reparatia, deci amani sa dai 500 de lei si dai 5000 gramada, nici macar din punct de vedere financiar nu se merita s-o lasi mai mult.
Comment
-
Originally posted by RYCHY88 View PostAm un DCI din 2006 si l-am achizitionat la 82.000 km, fostul proprietar a zis ca a schimbat cureaua la 60.000 km am mers pe mana lui cu toate ca nu trebuia, acuma am ajuns la 121.000 km si am schimbat cureaua, adica acea curea din fabrica. Daca mai mergeam 10.000 km sanse 80% se rupea.
Comment
-
stai linistit te prind din urma ) 89234km si aproape 5 ani ultimi 50000km in ultimul an!
Distributia luna viitoare 1080 ron kit distributie, doape axe cu came, kit acesorii si manopera la AMAT Pitesti!
Comment
Comment