Va salut, am si eu o problema cu mea, si anume consumul, de cateva zile observ ca nu prea mai depasesc 2 liniute la temperatura apei, iar consumul de carburant mi se pare destul de maricel, intru in diagnoza vad ca mai am 15 litrii de benzina, mai alimentez inca 5litrii si dupa ~50km (ca o idee mai mult in afara loc 90%) opresc masina si verific si surpriza tot 15 litrii am, bineinteles ca nu am prea multe pretentii de la senzoru ala sa imi indice exact si trec cu vederea peste, insa dupa 70 de kilometrii a facut motorul 4 liniute si mergand constant in 2200rpm in a 5a (in afara localitatii mergeam mai la "consum") imi dispare dupa ceva timp 2 liniutze .
Intrebarea e la voi in cati km urca in 4 linute la temp apei?, mentionez ca schimb in 3000-4000 majoritatea timpului, si in depasiri urc peste 4000, am un stil de condus usor sportiv accelerez repede si mentin turatia la limita oarecum legala, traficul in niciun caz nu e gen "bucuresti", este mult mai lejer.
Nu am nici cb si nici AC, insa cb va urma in viitorul apropriat ca prea sunt curios de consum.
Intrebarea e la voi in cati km urca in 4 linute la temp apei?, mentionez ca schimb in 3000-4000 majoritatea timpului, si in depasiri urc peste 4000, am un stil de condus usor sportiv accelerez repede si mentin turatia la limita oarecum legala, traficul in niciun caz nu e gen "bucuresti", este mult mai lejer.
Nu am nici cb si nici AC, insa cb va urma in viitorul apropriat ca prea sunt curios de consum.
Comment