Ce Trebuie Facut La Un Logan Care A Stat Mult Si Are Putini Km ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ati dat-o iara in balarii, doua trei raspunsuri la obiect , dupa aia contre ,orgolii si tot felul de porcarii, tot forumul e plin de chestii de genul acesta. Atunci cand cauti ceva te plictisesti citind tot felul de aberatii, ce poate intelege un om din acest thread?

Comment

Ca daca are bani si-l mustra constiinta, schimba ceva pe la masinuta, daca nu, merge si-asa, iar daca schimba, nu spune aici ca sa nu fie considerat nebun.

Comment

de ce sa nu postez ? nu ma intereseaza ca ma crede lumea nebun .. eu v-am spus , sunt genul care respect orice .. masina , casa .. orice lucru de care ma folosesc .. stiu ca voi avea bani cand trebuie sa schimb ce trebuie la masina

Va multumesc inca odata tuturor pentru raspunsuri !!

Comment

La 3500 de km e ca si noua masina. Intr-adevar orice obiect are o durata de viata, niste propietati ce se pierd etc. Acum sa nu exageram. Poate sa schimbe lichidele ca sa fie sigur ca sunt ok(macar uleiul si filtrele cel mai subtire) si ca merge masina bine si pe urma se poate orienta catre distributie (care e destul de importanta si nu trebuie neglijata). Pe rand totusi, pe rand!

Comment

Originally posted by cristi7c View Post
            Va multumesc inca odata tuturor pentru raspunsuri !!
            Asta insemna ca, o vreme e bine sa nu-l mai bombardam insistent cu sfaturi pe care le-a mai primit de cel putin 2-3 ori; sunt convins ca atunci cand o sa aiba nevoie de ajutorul nostru o sa ne spuna.
            Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Nu ma deranjeaza deloc sa fiu bombardat .. eu citesc tot ce scrie pe aici cu mare atentie , si daca doriti sa spuneti ceva de ce sa nu o faceti ? poate mai au si altii cate ceva de inteles din posturile voastre.

Va multumesc pentru raspunsuri pentru ca .. eu chiar va multumesc )

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google