Si consumul din Targoviste este posibil depinde de circulatie. Si cumnatu obtinea asta vara 8 si ceva (nu stiu ce inseamna "si ceva") prin Braila.
Consum Logan 1.4 MPI
Collapse
X
-
In Targoviste trebuie sa fii fericit daca atingi 50 km/h. sunt distantele foarte scurte intre semafoare si toata lumea merge incet. Un consum de 8-8,4 l/100km nu e nimic iesit din comun, asa ca nu mai fiti carcotasi. Si eu scot consumuri de 7-8 in Bucuresti daca ies cu masina dupa 2-3 noaptea si merg in doru' lenii cu 50-60km/h.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Am avut un job unde plecam mereu pe la 4.30 dimineata...aveam consum de maxim 7 la ora aia si daca ma straduiam aveam 6.8. Adica opream doar la semafoare daca prindeam rosu. Daca o forjam aveam 7.8...Acum mers dimineata si dupa-masa pe Stefan cel Mare si Unirii-Magheru-Mihalache am consum dupa 300 km 10.8/100 km. ca e frig, vara cand dau drumul la AC tot acelasi consum este. Avantajul meu e ca nu prind trafic sa stau in el, ci ma misc in schimb pe contrasens e jaleIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Da, atat se scoate. Eu am avut 5.3 mers 70 la ora pe o portiune de 85 de km (Navodari-Cernavoda) numai cu a 4-a si fara sa fie subturata. Treaba e sa apesi putin acceleratia apoi o lasi si tot asa...viteza sa se pastreze medieIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Salut.De cind am remapt loganul consumul a mai crescut,dar nu am facut nici un drum mai lung,ce am facut a fost mai mult sa va cum merge loganul remapat,deci a fost forjat pe distante scurte,si consumul a urcat la 8.6-9%.De specificat am mers 10 km cu tr.5 la 90km/h si am avut un 6.3.Dar la primul drum lung as vrea sa fac o comparatie[cit consuma si cit consuma acum].Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
"nu va luati aiurea de om a zis viteza maxima 90 km/h, dar constant 90 sau pt 5 m si restul 75 km/h?"
Poate masina ta are ceva special, sau picioru tau. Dci-ul lu frate-miu (cel de 65 de cai) are un consum,in regim de taxi in Timisoara, de 8.4%. Nu te contrazic dar trebuie sa ai un picior foarte fin sa scoti un asemnea consum iarna....
Comment
-
Cam ce consum ar trebui sa aibe 1.4 stock/dar remapat.Va salut.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
in ultima vreme imi crescuse consumul la 11.3. chiar m-am speriat dar o si forjam prin oras destul de mult. acum am alimentat, am resetat cb si am mers sa-mi rezolv ceva treburi prin oras. chiar am condus econom, din curiozitate cat pot sa scot de putin urban. consumul mediu s-a stabilizat la 7.9-8/100. asta schimband pe la 2200rpm si mers cu treptele 3 si 4 cat mi-a permis traficul. fara demarari in forta, fara sa ma incord mai deloc. adevaru-i ca degeaba te incorzi ca traficul oricum nu-ti permite sa inaintezi mai repede ca se merge in coloana destul de mult prin Timisoara.
deci se poate intradevar si mai bine, dar nu stiu cat de bine e pentru motor sa mergi asa. cred ca un consum de aprox. 9 prin oras e foarte bun pentru un 1.4 si atunci nici nu fortezi motorul.
Comment
Comment