nici eu nu te contrazic dar sincer sa fiu in poza eu unu vad un consum de 10.5 % (trebuie sa-mi iau ochelari cumva??)
Consum Logan 1.4 MPI
Collapse
X
-
E poza neclara, dar arata 10,9 l/100km. Cel mai bine ar fi sa verifici prin metoda plinului la aceiasi pompa. Consumul dupa remapare a scazut cu un litru. Adica inainte de remapare cu anvelope de iarna, cu frig afara cu aglomeratia din oras imi arata 10,5-11 l/100km, acum imi arata 9.5-10. Daca algoritmul asta se respecta si o sa-mi consume 8-8,5 in oras in loc de 9-9.5 cum imi consuma vara trecuta, atunci sunt cel mai fericit om din lume.Last edited by vitriol; 7 February 2009, 22:18.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Da e 10.5.Dar e pe consum instant.
Eu am acum un consum de 7.8 .Drumuri scurte.
Inainte aveam de 7.2Last edited by Augustin-Yng; 7 February 2009, 22:19.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Cauta pe forum si sigur o sa gasesti destule threat-uri care sa-ti raspunda la intrebarea asta. E de ajuns sa scrii la search "remapat". Hai sa lasam threat-ul asta doar pentru consumul motorului de 1.4.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Se rescriu mapele.Daca dai un search te documentezi super bine.Crede-ma.
Vitriol:acum ma duc jos sa filmez cit am consum si-l postez un pic mai tarziu.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
consum YNG
Asta e consumul afisat de CB.Daca minte el mint si eu.
Vad ca,incarca mai greu,dar sper sa-l incarce.Hai ca l-am convertit.Sper sa-l ia.
[asta-i altceva fu.k .....in primul video e o proba dupa remapare cu fratele meu la volan-aici am avut consum de 12.5-blana tr,iv]
Am gresit filmarea.asta e:
revin repede.Last edited by Augustin-Yng; 7 February 2009, 22:51.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Asta e filmarea promisa.I-mi cer scuze de intarziere.Am incarcat alt film.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Di ce sa-i fie mila, n-a omorat-o, i-a dat un pic in carja )))
Uite aici dat in carja la greu
Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
PS: asta inseamna ''capat'' de turometru (pt Seba) )
Scuze de off
Comment
Comment