If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Record (personal) consum extraurban: 280 km cu 14,50 litri
Deci iese un 5,18% rotunjim la ~5,3% sa fim siguri de-o treaba ))
Mers 85-95 (70-80 localitati) , masina goala (doar prietna in dreapta si bagaj nesemnificativ ~15 kg).
~ 15-20 km din traseu cu 140-150 (ca sa nu prind urmatoarea bariera la tren).
La dus am mers pe ninsoare, la venire cu vant din lateral-fata, toata treaba e sa nu treci de 100/h ca se duce si consumu lejer peste 6%.
ce invidiosi sunt aia cu tractoare ,te cred ca si eu mai mint uneori
dal in masa de consum chiar nu neam lamurit toti cit ne consuma trocaricele?
am 11000km...am spus ca la inceput ma gandeam ca na e .....dar acum..ce mama masii mai are
cel mai mult a papat cand i-am dat carrera 100
Atunci recunosc am dat si eu talpa pe unde am putut....
Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!
5.3 nu e chiar foarte greu de obtinut daca ai rabdare. Eu am reusit Bucuresti-Sinaia si retur noaprea cand era foarte liber: 4.9 l/100km. Dar in perioada cand au bagat camerele pe DN1 si limita de viteza in localitati era 50 km/h. Am mers legal si in localitati si in afara lor.
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Pana la urma o sa ma supar eu, o sa pun un litru in rezervor si o sa merg pana se opreste, dupa aia o imping pana la 100 km si consumul logic va fi de 1 litru la suta.
Invidia asta!
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
ce invidiosi sunt aia cu tractoare ,te cred ca si eu mai mint uneori
.................................................. .......
Daca am mintit, inseamna ca ar fi prima data.
Oricum daca se mai intampla sa scot asemenea consum (nu cred, pt nu-i stilu meu, dar am fost constrans de imprejurari) promit sa nu le mai postez.
multi dintre noi ne laudam ba cu consum mic , ba cu unul mare :d .
Eu ma laud cu unul mare : 10,4 oras, 7,2 extra urban acuma iarna
Apropo de consum de 5,3.....se poate.
eu pe un drum intins, vara, maxim 65 /h cu treapta 5. fara vant am facut 4,6
Consumul dupa 8500 km e cam acelasi , tin minte ca am avut 6,2 % extraurban mers maxim 110 la 3000 rpm in a 5-a asta in primii 200 km, acum cand am fost la Deva am scot 6,5 , cosumul urban cam acelasi 9,5 % iarna si 8-8,5 vara cu AC, iar in afara vara am scos 6 % cu AC , mers 100-130 max.
Deci mitul ca dupa rodaj consuma mai putin e cam folclor pentru mine, sau daca chiar consuma mai putin este insesizabil.
Pai diferenta de consum nu este in litrii ci in sute de ml ...dar chiar consuma ceva mai mult in rodaj...asta insemnand maxim-maxim 0.5 l /100 km plus ca in rodaj n-o prea calci pe coada, altfel ai avea consum si mai mare
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
ba baieti,vad la unii aici niste cifre de ma apuca capul....mie de ce imi ia 10,3 la mers de bucuresti?(mai o calc,mai menajez,mai un semafor...de fapt muuulte)in afara sub 8 nu prea tin minte sa o fi scos.a,si inca ceva...de ce cand o alerg consuma mai putin???pe bune,deci va iau cu mine daca nu ma credeti!vineri seara am iesit la o "raita" prin oras.mai muti prieteni,bla-bla-bla!am alergat-o de a luat-o dracii!cand ajung acasa consum...9,8!!!!!cum e posibil????si am mai auzit un prieten la fel??oare nu stiu eu sa merg cum trebuie cu masina(ma refer la ture)?
"CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk
Consumul de aprox. 10 in Bucuresti e perfect normal cat despre iesit la drum lung iti recomand sa restezi CB-ul INAINTE de drum, chiar cand iesi din Bucuresti si atunci iti va arata consumul corect
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Cam 10-11 in oras, iar in afara depinde cat de kamikaze sunt, ultimul drum afara mi-a luat 7.5 dar am mers destul de tare, 120-130, cand merg ok cam 6.1-6.3.
No, apoi blana
Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste
cine are computer de bord cu consum instantaneu ? Vreau sa imi ziceti ce consum va arata la 100 km/h. Mie imi arata 7-7,2 %.
Mi se pare un consum foarte mare, iar consumul mediu extraurban nu scade sub 7,5-8 %.
Deci vreau raspunsuri doar de la cei care au CB cu consum instantaneu!!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment