Originally posted by mishu_wrc
View Post
Consum Logan 1.4 MPI
Collapse
X
-
Originally posted by Octavian___30 View PostDa, Omv carera de 95 sau Petrom de 95 e aceeasi benzina, dar la carera - la statie se baga ceva aditivi (nu stiu daca o face mai buna, dar macar nu pute asa tare/urat ca cea de la petrom).
Comment
-
Originally posted by dragos10 View Poststiam ca se pune un colorant la OMV , nu stiu daca ii schimba si proprietatile fizico-chimice
Alin: cand ai sa vezi o cisterna OMV ca intra sa descarce benzina la o statie Petrom (NU PetromV, Petrom simplu) atunci n-o sa mai spui ca e alta benzina ))
Singura care e adusa de afara e Carera100, restu, productie proprie 100% (intamplator am un prieten care lucreaza la o rafinarie mare).
Comment
-
Hai sa revenim la topic
Azi am fost la tara,am mers mai usurel,am scos 5.7%.
Personal sunt multumitUn Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Adaugare filmulet consum YNG
Am adaugat si un filmulet,pt. a nu fi alte comentarii.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
In medie am 7.2-7.8 depinde cum merg.
Azi am fost mai linistitde aceea am scos 5.7%Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
-
In ultimele 3 luni am parcurs 5206 km si am consumat 364,8 l de benzina, consumul mediu a fost 7%, viteza medie 42,8 km/h (date de pe computerul de bord). Cam 80% din km au fost extraurban, iar restul in cea mai mare parte prin Bucuresti, unde consumul mediu mi-a iesit 11,4 %.http://images.spritmonitor.de/428841_5.png Logan 1.4 MPI
Comment
-
un cunoscut se duce cu cisterna sa alimenteze de la o rafinarie si era la prima lui cursa de acest gen...se uita doua trompe 95 si 98, dupa ce termina vede ca la terminal venea o singura conducta ce se ramnifica in doua!!! singura diferenta a fost completarea actelor de transport cum a vrut el deci......
Comment
Comment