consumul la orice viteza variaza...daca ai vant frontal sau lateral o sa ai consum mare..1.4 e turat la 140...e diferenta mare de consum intre 120 si 140.in principiu ai peste 8,5%
Consum Logan 1.4 MPI
Collapse
X
-
Iar am facut un drum pana la Bucuresti (via Urziceni), in weekend.. m-am trezit ca am uitat ceva in camin si.. i-am dat bice.. Am riscat putin, am lasat-o la 60 doar in Cotorca si Cosereni. Era bun un detector...
250 km parcursi, consum 6.9L/100, 78 km/h viteza medie.
Comment
-
eu am o masina foarte tampita....
schimbat peste 3000 ture 10%
schimbat 2200-2500 ture 10%
mers ba nervos ba calm 11%
:|
cu benzina petrom 95....
cu carrera 100 a papat si 12%...
apropo acum 3 zile am fost la omv ...cu un amic care are un caddy.....diesel...i-a facut plinul timp in care am citit cam ce are carrera95 si 100.....nici macar 1 virgula nu se diferentiaza la compozitie...de 95.......pe cand la motorina....daca o sa citesti ..o sa vedeti ca difera foarte multe....Last edited by JmEk; 10 March 2009, 16:22.Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!
Comment
-
Originally posted by MyKe View PostIar am facut un drum pana la Bucuresti (via Urziceni), in weekend.. m-am trezit ca am uitat ceva in camin si.. i-am dat bice.. Am riscat putin, am lasat-o la 60 doar in Cotorca si Cosereni. Era bun un detector...
250 km parcursi, consum 6.9L/100, 78 km/h viteza medie.
Succes9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Cateva varfuri de 170, in rest 140+ constant. In localitati 80+, cu reduceri preventive la treceri, la intoarcere, fiindca se intunecase.
Si eu m-am mirat de consum, ori mi-am f*t*t CB-ul, ori vantul a fost de partea mea. Dar pe aproape 250 km mi-a consumat 17 L (am pus de 50 lei, mai pastrasem 10 lei marja de eroare, in caz ca ieseam din grafic ).Last edited by MyKe; 12 March 2009, 09:38.
Comment
-
Originally posted by MyKe View Post............................... in rest 140+ constant. In localitati 80+, cu reduceri preventive la treceri, la intoarcere, fiindca se intunecase.
.............................. Dar pe aproape 250 km mi-a consumat 17 L .............
Comment
Comment