1.4 sta excelent, din punctul meu de vedere, la consum atunci cand vine vorba de drum intins... in medie 6,2%. In schimb in oras sub 10 nu scade nici sa il bati... cel putin al meu... daca ma mai supar putin si ii dau in goarna ajunge imediat la 12% mediu...
Consum Logan 1.4 MPI
Collapse
X
-
Originally posted by Red_Alin View Post.......................
Oricum consuma mult in oras 1.4.Sincer ma asteptam sa consume mai putin.
Mie in mod frecvent in Arad imi consuma ~8,5%.
10-11% numa' daca dau talpa.
Comment
-
sal... tot un 1.4 am si eu si cel mai mic consum l am avut la o viteza de 90 km/h respectiv 5.4, in bucuresti la o ora de varf am avut consum si de 11 % , dar media o am de 7.5-8 l% mix orash 70 % afara 30 %.
nu mai posta ca pe messenger/mirc!Last edited by Seba; 8 May 2009, 14:42.
Comment
-
Originally posted by Octavian___30 View PostMai Aline, numa' la Bubu ii iese in oras ~9,6% (1.6 mpi) si se vaita de consum mare (dar e talpaci de meserie).
Mie in mod frecvent in Arad imi consuma ~8,5%.
10-11% numa' daca dau talpa.
Comment
-
la 50 in tr5 numai economie nu se cheama ca faci. ai consum mai mic in tr4 la 50km/h, dar cine are si cine mai urmareste consumul instant? la carburatorul de la dacia 1300 pe ggaz, cu cat mergeai mai subturat, consumai mai putin...
apropo de 7% in bucuresti pt taximetristi, zi-le sa se duca sa fluiere in alta biserica. eventual aia cu dizal, benzinarii nu scot 7% nici f****.mai ales in bucuresti, timisoara, cluj, etc...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
era vorba de 7% la benzinar. eu am incercat si am reusit un neverosimil sub 7 in timisoara, dar ala nu se numetse condus, se cheama mers pe burta la ralanti. m-a tinut 15 minute figura, ca n-am mai rezistat; si economie faci din parti...pt ce?Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Da da, eu chiar am vrut sa subliniez treaba (tampenia) cu 7% consum de taxi in B.
PS: In TM e ceva mai agitata lumea (daca incetinesti la vreo trecere de tramvai, risti sa te claxoneze cel din spate, ca exemplu).
In Arad, fara sa ma chinui (mers normal) scot 7,5% curat (mers ziua, nu noaptea).
Dar cum dimineata o mai calc pe coada iese un cinstit ~8,5% (necurat... poate fi si 9%)
Comment
-
Originally posted by Octavian___30 View PostPS: cei cu Aveo se vaita cel mai tare, fuge da' cica le ia 11-12% in regim de taxi (Arad)
Comment
Comment