If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
................... Iar 7% in oras...poate doar noaptea, chiar si orase fara aglomeratie.
Ca idee, strict oras, noaptea (cand pe strada sunt doar eu, taximetristii si doi cani), am reusit sa scot 6l/100 (toate semafoarele prinse cu verde, daca aveam 50km/ora si la 200-300m era semaforul cu rosu...o lasam in frana de motor. Practic, n-am scazut sub 20km/ora.
....................
Pai ce sa mai spunem, ai mers mai incet/mai putin solicitant ca la un drum extraurban, mers ca pensionarii.
Lasa-l drac de consum urban de 6% ca n-are nici o legatura cu realitatea, defapt n-ai reusit nimic (numa' sa nu te superi).
PS: la mine ultimul consum in AR ~9,5%.
Extraurban (pe 300 km) : ~7,8-8% (mers tare, exact ca un loganist frustrat).
Octavian___31 pai astas am si incercat sa spun. In anumite conditii extreme se poate scoate, dar in situatii normale...(cel putin in Timisoara)...ii aproape imposibil sa scoti sub 8 (si asta doar in anumite luni). Acum, in perioada asta ii de aprox 9-9.5...si asta iar...plec la 7:10 de acasa...iar 1/3 din drum il fac in conditii de trafic relativ lejer (seara cand vin acasa, vin pe o artera unde am un singur semafor...in rest, relativ constant...)
Extraurban, cand merg la socrii, de regula la dus consum aprox 5.1l/100 (sa ajung cat de tarziu se poate). Iar la intoarcere sare la 5.2 (asta in conditiile in care merg batraneste...cu maxim 100km/ora, frana de motor, fara fortari...etc)
Degeaba,s-a racit afara a crescut si consumul.Si la mine in oras se aproprie de 10.Asta la orele de varf,dar mai nou in Arad orice ora din timpul zilei e de varf.
Octavian___31 pai astas am si incercat sa spun. In anumite conditii extreme se poate scoate, dar in situatii normale...(cel putin in Timisoara)...ii aproape imposibil sa scoti sub 8 (si asta doar in anumite luni). ......................
Aici imi aduci aminte de Seba_Alin, omu' de extreme, a scos si sub 7% in Timisoara (sau undeva pe acolo) a scos si 12%, a scos si consum mic (cred) extraurban si consum maaare extraurban, a mers si cu 210 km/h...a cam facut de toate
PS: fara extreme, eu zic sa luati in calcul un ~ 7,5% mediu la benzinare (exclus 1.2).
Depinde in mare parte de orasele in care stam si traficul aferent...eu unu plec de acasa la 8 AM si ma intorc in jur de 18 PM (stau in Berceni si ma duc la lucru langa Foisorul de Foc)si am un consum de am renuntat sa ma mai uit...dar din intamplare m-am uitat Miercuri 25.11 la consum si vreau sa spun ca nu am scazut sub 14% toata ziua (intre 14 si 14,9%) la ce sa-mi mai bat capul cu consum mic..mare..mediu....asta este orasul in care locuiesc si m-am obijnuit cu el...mi se pare anormal cand merg noaptea prin Bucuresti(drumuri la Aero Otopeni) si am cca 60km dus/intors si am un super consum dar asta nu se intampla decat noaptea.
Pai daca merg 1000 KM cu 80 la ora ma constip de plictiseala, poate mai iau si bataie de la TIR-isti. Ca fapt divers tu mergi cu 80km/h si consumi 5.8l si eu cu 1.6 merg cu 105 km/h si cunsum 6.4 l, ciuma sa le ia de consumuri, eu nu ma mai uit de mult pe CB...
51 km parcursi,5.5 litrii consumati,10.7 la suta arata CB-ul.in scumpul oras brasov,pe timp de aproape iarna,loganul de 1.4 consuma 11 litrii la suta.cam naspa dar asta e,
la mine (tot in Bv) doar dus la munca si intors...distanta in total 4 km....deci rulat numai cu motorul rece...aproape de destinatie se fac 2 linii la apa...si aveam consum de max 9 %. acum. deci aproape iarna
Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment