Originally posted by Augustin-Yng
View Post
Consum Logan 1.4 MPI
Collapse
X
-
la mine daca o ia taicamiu afara ii consuma 5.5 , la mine la acelas drum ia 6-6.2...in oras sub 7...
loganul 1.4 consuma exact cum mergi cu el... poate sa consume si sub 5... poate sa consume si 18...Last edited by mumus; 20 June 2010, 12:20.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Originally posted by gmv97 View PostPai daca voi aveti consum asa de mic in oras....afara cat ia la mers de 100 -110 km/h 3% ???
P.S.Ultimul consum in conditiile actuale ale masinii,pe 60 de KM de autostrada,forjata sa vedem cat de repede urca la 160 km/h a fost de 8,4 %
Comment
-
luati una proaspata de ieri, exterior 90 %Attached FilesLast edited by mumus; 20 June 2010, 20:26.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Poai..daca mergi chiar numai la plimbare si la consum...e clar ca o sa-l scoti!
Comment
-
Probabil ca la viteza medie de 46 km/h, care o arata CB-ul tau, nu ai depasit 80 km/h... deci nu stiu cat e de relevant.
Pozele de mai jos sunt rezultatul a 500 km in afara, mers cu 110-120 km/h in afara si 60-70km/h in localitati, iar restul de 300 km sunt facuti doar in Bucuresti.
L.E. Ac-ul a functionat in 90 % din astia 800 km.Last edited by vitriol; 20 June 2010, 20:48.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
viorele, io n-am filtru de-ala smecher si pe 180km am consumat cu 1.6_16v 5.8% cu viteza medie de 71km/h, mers mixt exterior/in localitate. asa ca lasa vrajeala ca voi aia cu filtre smechere aveti cb-urile defecte, pt ca nu tineDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Da,da ...le-am defectat special ca sa va ofticam pe voi .Defect-nedefect CB-ul...nu eu am zis primul.Deci nu este defect,atunci ma bucur pentru consum.Ce e pe masina nu ai tu treaba,ca vad ca te freaca ...
P.S.parca era o sectiune separata de expunere consum la unusasesaispeve!?Deci lasa-ne pe noi sa vrajim aici si vrajeste tu acoloLast edited by viorelu; 20 June 2010, 22:14.
Comment
-
Bucuresti - Slanic Prahova si retur, 225 km, 12,1 l, consum ~5,4%.http://images.spritmonitor.de/428841_5.png Logan 1.4 MPI
Comment
Comment