1,4mpi benzinar. Plecat de la Iasi la Constanta via Vaslui..vreme rece....vant si ploaie...mers 80-100 din cauza conditiilor meteo.....ajuns in constanta cu 25L in rezervor....de la Constanta la Bucuresti apoi ......mers pe A2 via Slobozia (nu m-am dus pe cernavoda din cauza lucrarilor de acolo)...prins zapada pe autostrada si vreme clar nefavorabila pana in sectorul 1 Bucuresti si apoi pana la Mall Baneasa .....si plecat de acolo pana in Afumati unde mi s-a terminat benzina si am intrat pe rezerva. (asta inseamna 820Km cu 1plin.) Apoi din Afumati pana in Iasi vreme foarte proasta....viscol si gheata pe jos viteze de 40-90 in functie de zona ...consumati 25 L pentru 430Km....practic 75L consumati la 1300KM.....eu zic ca e un consum acceptabil de 5,79L/100Km
Consum Logan 1.4 MPI
Collapse
X
-
El zicea ca pe consumul instantaneu ii arata 5% la 110 km/h stabilizat. Ar fi bine sa fie asa, dar din pacate nu e. Marian Ionut: fa o resetare daca n-ai consum instantaneu, sau uita-te pe instant daca ai si mergi constant pe drum drept cu 130km/h sa vezi ca n-o sa obti 5.3% in vecii vecilor.
@CataLINNN pai si ce ti se pare anormal sau extrem de mic 5.6% la 100-110 km/h? Cam asa-mi ia si mie. Dar pana la 5% la 110 sau 4.9% la 100 sau 5.3% la 130 km/h mai e. Incearca si convinge-te pe pielea ta ca la vitezele astea nu obti cifrele astea.Last edited by Nepotu123; 25 January 2011, 17:31.
Comment
-
Pai eu ce vreau sa zic?E acelasi motor pentru toti in mama lui si nu o sa consume niciodata la 130 sub 7l !
5% se prea poate la 110 daca esti singur in masina si fara incarcatura.In rest,aberatii!
Consumul este la fel pentru toti,doar ca unii (nu stiu din ce motive) cam schimba cifrele.
Comment
-
5% la 110 chiar si singur in masina si fara bagaje nu cred ca scoti nici pe autostrada... unde mergi cat de constant se poate. Pe drum normal unde mai faci o depasire, mai urci un deal etc si mai greu de scos cifra asta.. 5%. Eu zic ca ies cateva sute de grame in plus pe langa 5, un 5.2-3 asa.
Comment
Comment