da, daca obturezi o portiune din radiator se va incalzi mai repede si mai mult. termostatul tau este blocat pe deschis si de aceea nu se incalzeste.
Consum Logan 1.4 MPI
Collapse
X
-
Asa ma gandeam si eu sa obturez jumatate de radiator, ma gandesc ca ajuta, deoarece la un drum mai lung ajunge la 4 linii dar in cateva minute ramane la 2.
Asta v.am zis, pana vine caldura si schimb termostatul, apropo, cat antigel se pierde si cat si cum il completez, si mai ales cum se face aerisirea. Scuze de off topicsigpic
Comment
-
La schimbarea termostatului, se pierd cam doi litri de lichid de racire. Dupa ce schimbi termostatul, poti completa cu un litru de antigel concentrat si un litru de apa distilata (cel putin asa au facut la mine).
Nu stiu daca ajuta cartonul pus in fata radiatorului, pe frigul asta, dar ai putea incerca.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
sunt 2 threaduri cu asta nicule, cauta si intereseaza-te .. si eu am avut probleme cu termostatul , cel putin asa credeam, pentru ca urca la 4 , scadea la 2 si cel mai mult la 2 ramanea....in ultimul timp s-a facut cuminte. in schimb consumul parca a crescut cand mi-a facut probleme si anume, de obicie in treapta a 5 a, la relanti ( la vale) am 0 % consum .. cand aveam 2 liniute , deci termostatul defect, aveam 2,3 % consum .... dar si-a revenit singur .." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
azi, cum s.a mai incalzit putin a urcat la 4 liniute, si in drum spre bucuresti am inregistrat un consum mediu record, las poza sa vorbeasca
ps: a coborat si la 4.9 dar a stat foarte putinAttached Filessigpic
Comment
-
Prin oras te cred... dar daca-ti consuma peste 9 in afara orasului ori ai o problema ori mergi numai peste 140 km/h ceea ce e cam imposibil pe la noi prin tara. La benzinar(in general, nu numai motorul de 1.4) urban consumul e destul de mare asta e clar, dar extraurban daca mergi cu el frumos consuma putin(5.5%-6). Daca vrei consum mic prin oras orienteaza-te spre diesel.
Comment
-
Vorba celor de la service.uri, "asa face toate"
si al meu e tot 1.4 si pe geruri daca mai ma dau si la ea, tot in jur de 9 la suta papa
Binenteles, ma refeream la consumul urban, extraurban nu a depasit de 7% la -15 gradesigpic
Comment
-
Comment