braila-poiana brasov si intors, pe DN1 cu varfuri de viteza pana la 130km/h, consum final 6,6% in aproximativ 680 km
Consum Logan 1.4 MPI
Collapse
X
-
-
Salutari si la Cluj. Totusi, in afara, pe european consumul mie imi iese 6.5 /100 km, iarna, 3 persoane in masina (2 adulti si un copil), viteza in jurul a a 110-120 km/h.
Daca poti verifica sondele lambda, posibil sa fie de la ele.
Motorul de 1.4 are o singura calitate: fiind conceptie veche e testat si paratestat, deci fiabil. Eu unul as prefera un 1.4 TSI, urmatoarea mea masina asta va avea, taxe mici si putere suficienta.
Comment
-
pai e mai mult ca 1.6_16v...chiar, cum ai reusit in braila sa consumi mai mult decat in timisoara? poate-o calci prea hotarat, io cu 16voltiu am 9.8 ultimii 550km facuti in oras, cu vreo 27km/h viteza medie...iar unupatru-le nevestei, ala bea sub 9. nu zic daca merg relax cu ala ce fain bea, comparativ cu sugativa 16volti...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Deci pana la urma este o oarecare diferenta de consum (urban!) intre sageata 1.4 si 1.6 16V )
Conducandu-le pe amandoua cred ca stii destul de bine ce vorbesti.
Auzi, dupa ce am dat avansul inapoi am observat (asa mi se pare) ca motorul e mai relaxat (a se intelege mai puturos, e normal, dar mai OK decat stock) si ca bea ceva mai putin in conditii de mers normal (ca la forje nu mai conteaza consumul).
Da, si ii place mai mult acum sa mearga si la turatii mici gen ~2000 rpm chiar si pe tr IV.
Adevar sau impresii de neuron?
Comment
-
mai, nu stiu ce sa zic...bestia 1.4 a mea e chipuita cu softul pe care tu tocmai l-ai dat jos si merge in tr5 cu 60, fara sa protesteze semnificativ. daca e sa vorbim de diferenta de consum, nu e mare. o sa te sochez si-o sa zici ca vorbesc prostii, dar am scos si cu 16volti consum sub 8 in oras. la mers normal, diferenta intre cele doua e de cateva zecimi de litru. vorbesc la mers aproximativ la fel...dar na, la multi kilometrii in oras, se aduna... si inca o treaba, io cu 1.4-le merg cand sunt cu a mica in masina, iar cu 16voltiu merg singur, deci il calc ceva mai brusc, nu neaparat ca merg cu viteza mai mare, dar vede mai des pedala in podea decat furia rosie a nevestii-miiDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment