ar fi la mare cautare, la cum se scumpeste petrolul. plus ca dacia ar spulbera piata de masini hibride.
Consum Logan 1.4 MPI
Collapse
X
-
E hai nu mai faceti misto. Atat i-a aratat omului CB-ul... ce ati vrea sa faca sa se duca sa dea 2-3 ciocane la tabloul de bord . Si eu banuiesc CB-ul, ar trebui pus la detectorul de minciuni ). Mie personal daca mi-ar afisa un consum din asta as incerca un plin pe plin. Din testele facute de mine consumul mi-l arata aproape daca nu identic cu cel real facut la pompa.Last edited by Nepotu123; 29 March 2011, 23:22.
Comment
-
ca sa va fac fericiti va arat un consum dat de cb.
eu stiu ca erau colegi care spuneau ca pe bord nu se calculeaza km adevarati avand o mica eroare in minus. oare daca e asa nu si tie iti da o eroare la calculul plin pe plin ?
eu zic ca e o conspiratie impotriva voastra.
Eu zic sa va chinuiti sa faceti ce consum a scos eu sa vedem daca puteti.Attached Files
Comment
-
Originally posted by Nepotu123 View PostMie personal daca mi-ar afisa un consum din asta as incerca un plin pe plin.
Comment
-
La pompa mi-a iesit 6% extraurban mers cu 95-100/h.
4,5% numai la vale scoti cu o viteza de maxim 70-80/h.
Postati consumuri reale, nu demostratii de forta. Astea sunt caca-pisi, praf in ochi.
Nici nu vreau sa ma gandesc la colegu cu 4,4% cum a mers sa scoata acest consum imbatabil (favorizant de plictiseala si de mancat cipsuri)
Comment
-
In viteza stabilizata, e mai mic de 6% (cam 5-5.5%), la viteza aia. Am postat un film facut de mine pe undeva pe thread-ul asta. Comparativ cu afisajul CB-ului VS pompa de benzina, CB-ul afisa cu 0.2 l mai mult consum (la litri consumati) decat mi-a iesit la pompa, aceasi benzinarie, aceasi pompa.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by mcornel View Posthttp://www.ziuaconstanta.ro/rubrici/...1,4-l-tdi.html
cred ca numai unul e regele! f10rin, vorbeste si tu cu baiatu asta si o sa ajungi si tu la performantele studentilor sai romani
on- consumul la Loganul meu este de 6,2% . Consum facut plin pe plin calculat pe distante de 450km. Acelasi consum este aratat si de CB.real power..... diesel power by
Comment
-
Da, am butonat azi prin parcare inainte sa plec...8.1 consum prin bucuresti, in crestere de la 7.9 anu' trecut.
Oricum fata de perioada 2005 - 2009, inainte sa ma dau pe brazda, cand aveam consum 13 sau 14 e cevaAttached FilesKeyboard error or no keyboard present.
Press F1 to continue or DEL to enter setup...
Comment
Comment