in tulcea e normal trafic lipsa . sa vii in BUC. SI MAI VORBIM DE CONSUM
Consum Logan 1.4 MPI
Collapse
X
-
Am avut timp de 4ani 1.4mpi.In ceea ce priveste consumul,in oras 9.5-10.5%,iar afara 5.5-5.8%.La aceasta motorizare am sesizat faptul la plecarea de pe loc in trafic esti nevoit sa accelerezi un pic mai mult pentru a "tine" in coloana.De pana la urma 75cp si... atat.
Acum cu alta motorizare e altceva,poate de aceea consumul in oras e mai mic la 16v decat la 1.4.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Dintre care 5000 facuti in oras in Craiova, la ce trafic e acuma in Craiova eu zic ca e bine.Last edited by Boby91; 9 November 2011, 14:14.
Comment
-
-
Am avut vr-o 4 ani 1,4 si n-am reusit sa inregistrez consumuri sub 9% in oras.Daca faci 100km in oras circuland continuu,poate iese,dar oprire,parcare, plecare iar a doua zi,e greu de crezut,daramite sa mai faci 500km.Acuma am vazut explicatia;km.parcursi afara.Sa dam totusi informatiile netrunchiate.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Originally posted by IancuMIC View PostAm avut vr-o 4 ani 1,4 si n-am reusit sa inregistrez consumuri sub 9% in oras.Daca faci 100km in oras circuland continuu,poate iese,dar oprire,parcare, plecare iar a doua zi,e greu de crezut,daramite sa mai faci 500km.Acuma am vazut explicatia;km.parcursi afara.Sa dam totusi informatiile netrunchiate.
Comment
-
Multumesc pentru sfat.
Dupa ummila mea parere atunci cand vrem sa ne edificam asupra consumului in oras ne supunem conditiilor de trafic urban cu toate particularitatile acestuia.Daca vrem sa scoatem un consum mic,sigur avem posibilitatea sa o facem evitand ore de "foc" sau strazi supraaglomerate sau mai stiu eu ce variante,lasatul pe liber,etc,dar ne furam caciula siguri.
Depinde ce-si propune fiecare;sa scoata un consum anume sau pur si simplu sa afle consumul.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
Comment