auzi domnu cezar in primul rand nu s din bucuresti, in al doilea rand vb de loganuri nu de hdi uri si chestii din astea, lasa u hdi ul si alea, nu toata lumea calculeaza dupa consumul de bucuresti, la 100 de km facuti pe trafic 9,5 l/100. totusi lamulti ani tuturor loganistilor )
Consum Logan 1.4 MPI
Collapse
X
-
La multi ani
La multi ani tuturor si va doresc un an mai bun (la modul general).
Mi-e si frica sa postez la ce am vazut in ultimele pagini si anume consumuri f mari. Nu mai stiu cand mi-am resetat ultima oara cb,dar in mare cam acum 2 luni. Consumul este urban, acasa->servici (5 km distanta), deci motor rece mai tot timpul,cand fac 4 liniute la temp sunt aproape de servici,depinde si de trafic ,oras Tulcea,anvelope iarna normale(15/65/185)--> 560KM/ 44.8L/25.5KM(VITEZA MEDIE)/7.9L/100. Numai bine!Last edited by djcriss_0741; 1 January 2012, 23:27.
Comment
-
Depinde. Daca 9.2 este consum de oras, este cat se poate de normal. Daca este in afara orasului, pe autostrada la 140-150 km/h, iar este normal. Daca este consum pe DN1 in perioada sarbatorilor, iar este un consum normal.
Dar daca e in afara localitatilor... este cam mare.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
Comment