masina mea e stricata. Imi pare sincer rau.
Consum Logan 1.4 MPI
Collapse
X
-
Mie prin Bucuresti imi consuma iarna aproximativ 12%. Merg in general la ore de varf, intre 8-9 si 17-18 si media e mai mica de 15 km/h.http://images.spritmonitor.de/428841_5.png Logan 1.4 MPI
Comment
-
mie in oras sincer nu'mi scade sub 9.5 dar mers sportiv..adica schimbat blana 1,2 mai tot timpul.. a 3 rare ori.. a 4 foarte rar o dau prin oras.. )Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
-
Originally posted by mitosu View Postbucuresti-azuga 137 km ,timp mediu 1h si 50 min ,162 km pina in brasov.
iar consumul e cam tras de par ,4 persoane 6,3 cand tot urci spre brasov.
P.S. Cele 4 persoane nu sunt de 150 kg. fiecare, aprox. 200 kg. toti pasagerii.Last edited by leutzul; 29 January 2012, 09:43.
Comment
-
Originally posted by sergiu_psc View PostMie prin Bucuresti imi consuma iarna aproximativ 12%. Merg in general la ore de varf, intre 8-9 si 17-18 si media e mai mica de 15 km/h.
La 1 noaptea e cu totul alta poveste.
Comment
-
Voi aveti o obsesie... daca nu ai consum 12 iarna inseamna ca ala nu e consum urban. Ca sa mergi intr-un oras nu inseamna sa mergi numai la orele de varf. De acum incolo nu o sa mai pun consumuri, decat cele de camion pentru ca asta al meu pe 500 km e irelevant, am mers in aer.
Comment
-
Imi pare rau. De acum incolo cand ajung acasa dupa ora 12 noaptea o sa iau masina in spate si o sa fac in asa fel sa nu inregistreze consumul. Esti absurd. Acum vrei sa nu mai merg unde am treaba si cand am treaba pentru ca spui tu ca nush la ce ora nu merg sau nu mai stiu eu ce. Ti-am spus drumurile pe care le fac. Sunt zile in care ma invart 30 de minute pe stradutele de langa romana sa caut loc de parcare.
Este un forum liber din cate stiu eu si atat timp cat nu am mintit ca merg in fiecare la ora 8 si la ora 16 prin centru sau mai stiu eu prin ce zone in care doar stai, nu vad care este problema.
Comment
-
Originally posted by o8MeLC View PostImi pare rau. De acum incolo cand ajung acasa dupa ora 12 noaptea o sa iau masina in spate si o sa fac in asa fel sa nu inregistreze consumul. Esti absurd. Acum vrei sa nu mai merg unde am treaba si cand am treaba pentru ca spui tu ca nush la ce ora nu merg sau nu mai stiu eu ce. Ti-am spus drumurile pe care le fac. Sunt zile in care ma invart 30 de minute pe stradutele de langa romana sa caut loc de parcare.
Este un forum liber din cate stiu eu si atat timp cat nu am mintit ca merg in fiecare la ora 8 si la ora 16 prin centru sau mai stiu eu prin ce zone in care doar stai, nu vad care este problema.
Comment
Comment