eventual se taie benzina de la injectoare
Consum Logan 1.4 MPI
Collapse
X
-
Sunt adeptul condusului elegant si flexibil, mai ales de cand strange benzina la buzunar. M-a mirat foarte tare consumul de pe autostrada A2, la o viteza de mers doar cu miros de benzina - 90-100 km/h - si fara niciun demaraj sau alte vitejii. Nu a vrut nici mort sa scada media sub 5,9. Asta in situatia in care a consumat mai putin pe soselele vechi. Sa fi fost vantul permanent de pe A2 de vina? Partea interesanta este ca mi s-a mai parut la alte drumuri tot pe A2 ca ar fi cam mare consumul dar am zis ca o fi o nazarire. Repet, nu ne legam de stilul de condus sau A/C ori alte frane. Oricum, am luat in atentie ideea, pentru ca or sa mai urmeze drumuri incolo.
Comment
-
andrei vreau sa ti spun ca pe instant arata consumul acela, deci daca mergi 100 km si pe instant arata maxim sa zic 4l/100, in seamna ca mintim astia cu benzinare ? si inca ceva, poti scoate consum mic cu viteza normala pe cand la dci poti sa mergi ok cu acelasi consum, diferenta e la piese, costurile mai mari, etc.
mai mentionez ca daca ai soft pe 1.4 si mergi linistit consumul scade cu ceva 3,4 sute de grame, asta spun din ce am vaz eu la a mea
Comment
-
Bucuresti-Focsani si retur + ceva fataiala prin oras, pozele vorbesc de la sine.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by dantis View PostConfirm si eu ca am scos consum mediu de 4% (nu am CB echipat cu consum instantaneu) pe traseul Focsani-Galati, dus intors, mers la vitezele permise de indicatoare...
Comment
Comment