6.5% cred a fost cel mai bun consum extern, iarna.
Consum Logan 1.4 MPI
Collapse
X
-
Originally posted by dantis View PostPentru carcotasi va atasez poza facuta la finalul calatoriei dus-intors Tulnici (Vrancea) - Galati, traseu pe care am scos consum de 4% (mai exact am parcurs 305 km si am consumat 12.3 L de benzina). Cum am mai spus: am resetat CB la plecarea din Tulnici, am mers cu maxim 75 km/h in localitati si maxim 100 km/h in afara localitatilor, am calatorit singur, fara bagaj in exces, fara AC.Daca ma credeti e bine, daca nu, iarasi nu se supara nimeni, eu stiu cat am consumat, si modul in care imi conduc eu masina! O zi buna va doresc tuturor!
@Mr k: 6.3% am scos in ianuarie, la o temperatura maxima de -15 grade si minima de -20 si ceva, pe o portiune de aproape 1000 de km, mers legal si in unele portiuni cu o viteza medie cu 10-15% peste limita legala.Last edited by darksid3; 8 June 2012, 13:11.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by Cezar View PostO fi cum zici matale, dar eu mereu am avut fluctuatii mai maricele.
De ex, la dus spre Pitesti la 110 imi consuma 5.5, la 130 - 6.5
La intoarcere 4.5. - 5.5.
Si asta nu o data. Pe cuvant de inteleg.
Comment
-
@Mr k: 6.3% am scos in ianuarie, la o temperatura maxima de -15 grade si minima de -20 si ceva, pe o portiune de aproape 1000 de km, mers legal si in unele portiuni cu o viteza medie cu 10-15% peste limita legala.
Comment
-
Originally posted by dantis View PostPentru carcotasi va atasez poza facuta la finalul calatoriei dus-intors Tulnici (Vrancea) - Galati, traseu pe care am scos consum de 4% (mai exact am parcurs 305 km si am consumat 12.3 L de benzina). Cum am mai spus: am resetat CB la plecarea din Tulnici, am mers cu maxim 75 km/h in localitati si maxim 100 km/h in afara localitatilor, am calatorit singur, fara bagaj in exces, fara AC.Daca ma credeti e bine, daca nu, iarasi nu se supara nimeni, eu stiu cat am consumat, si modul in care imi conduc eu masina! O zi buna va doresc tuturor!
Comment
-
consum urban. Mers atat prin aglomeratie cat si drumuri libere (drumul frecventat a fost berceni dorobanti)
Comment
-
-
la drum intins depinde de ce drum si cate bagaje. Cand merg la tara de exemplu imi ia intre 6.5 si 7 dar fac 40 km prin bucuresti si in rest merg 80-120 + multe drumuri scurte prin sat.
Cand am fost pe autostrada acum 3 saptamani tot la tara dar pe alta ruta mi-a consumat 6.9 doar ca la intors de la slobozia si pana acasa am mers numai 130+ cu varfuri de 165. O problema ar fi acum bujiile care fac aproape 55000 km si filtrul de aer care are 12000 km si eu il schimbam de obicei la 5000.
Comment
-
Originally posted by Octavian View PostIntreaba-l cat a scos invers...
Pe Tulnici - Galati mergi la vale fara stres (450 m altitudine vs 50 metri Galati) , si vorbim de cativa kilometri...da-o dracu de treaba.
Comment
-
Am condus urmatoarele motorizari din gana logan si am avut urmatoarele consumuri pe cb:
-1,4 mpi- 6,7%- condus cca 20.000km
-1,6mpi -6,7% -condus cca 5000km
- 1,6.16 V- 7,8 -condus 2500km
Eram singur in masina (deh, serviciu) si cu maxim 50 kg bagaje) si 90 % din km parcusi erau externi (viteza in afara loc. 110-120km/h, in localitati -50-80km/h).
Schimbam treptele de viteza la 2700-3200rpm.Cainele care latra nu musca!
Comment
-
-
Originally posted by Octavian View PostDa, n-am vazut ca ai facut tur-retur.
La deal cat ai scos? 6%..? si la vale 2%...
Sau 5% la deal si 3% la vale.?
Comment
Comment