In ultima vreme am alimentat numai de la benzinaria aceea.
Consum Logan 1.4 MPI
Collapse
X
-
Mai pun si eu un consum mediu la bolid:7,8 l/100, la 120km/h.
Singur cu aprox 50 kg bagaje, mers pe autostrada...
Se poate si mai ieftin de atata.Cand e vorba de bani, toti suntem de aceasi religie...
Comment
-
Păi, nu ăsta e chichirezul, ci că chiar e real. Alții, cică la viteze cu 20 km/h mai mici scot cu 2,5 litri mai puțin, adică 5,2-5,3 % la mers cu 100 pe oră.Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!
Comment
-
Ploiesti-Urziceni.
4 in masina,fara bagaje,la 5 dimineata,viteza 95~100 km/h consum final de 5 in cap. Mers foarte linistit,folosit frana de 2 ori pe tot parcursul drumului. Se poate sau era stricat computerul?
Nu era masina mea,dar avand computer de bord,am zis sa vad ce consum scot la un mers cat mai lejer. Ma asteptam undeva la 6 %.
Comment
-
Originally posted by Andrei.TMT View PostPloiesti-Urziceni.
4 in masina,fara bagaje,la 5 dimineata,viteza 95~100 km/h consum final de 5 in cap. Mers foarte linistit,folosit frana de 2 ori pe tot parcursul drumului. Se poate sau era stricat computerul?
Nu era masina mea,dar avand computer de bord,am zis sa vad ce consum scot la un mers cat mai lejer. Ma asteptam undeva la 6 %.
Asa o sa vina unu' dashtept sa-ti zica, care tot posteaza p-aici.
Bineinteles ca se poate in conditii aproape ideale de trafic, nu e nici o minciuna sau eroare. Bafta si consumuri cat mai mici, sa muara da hoftica dujmanii!
Comment
Comment