Pai si io de ce mi-am mai pus GPL, daca scoateti 5% cu 1.4 mpi? Sa-l vand p-asta cu GPL si sa-mi iau 1.4 din nou?
Consum Logan 1.4 MPI
Collapse
X
-
Pe drumul ala si la ora aia e cam greu sa NU scoti asa consum..
Sent from The Middle Ages using witchcraft!"Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guţă
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@
Comment
-
Originally posted by andreyi View PostPai si io de ce mi-am mai pus GPL, daca scoateti 5% cu 1.4 mpi? Sa-l vand p-asta cu GPL si sa-mi iau 1.4 din nou?
Eu am dat doar un exemplu,pe un anumit tronson,ce consum am reusit sa scot.
Incearca,si vei ramane uimit.
Comment
-
Originally posted by Kojak View Post@andreyi,
ti-ai pus je-pe-le pen' ca pret la jumate fata de benzina si pen' ca trafic intens in oras aglomerat consuma spre 10 (sau peste).
Sent from The Middle Ages using witchcraft!"Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guţă
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@
Comment
-
Adevarul e ca la puterea asta incredibila (defapt cuplul mai mult) se simte cand ai un om mai greutos in dreapta.
Eu ca a mea facem cat un om mare asa pe la 125 kg cu tot cu ambalaj ))
Cu manevrabilitatea nu comentez, cateodata un microbuz bine dotat poate fi mai manevrabil decat o berlina...
Originally posted by Kojak View PostDa' ce-i cu tine Tavi, nu te recunosc!
Vin si io cu un consum de 5.3L/100km scos sapt. trecuta, exclusiv extraurban ptr. 208km, la o vit. medie de 91.3km/h.
Ce ai scos tu e deja consum de dizal la asa viteza medie )
Comment
-
Originally posted by Kojak View PostDa' ce-i cu tine Tavi, nu te recunosc!
Vin si io cu un consum de 5.3L/100km scos sapt. trecuta, exclusiv extraurban ptr. 208km, la o vit. medie de 91.3km/h.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
Comment