Originally posted by Octavian___30
View Post
Consum Logan 1.4 MPI
Collapse
X
-
Eu am fost de vreo 3 ori cu treaba in Pitesti si sincer mi s-a parut ca circulati haotic rau. Tu probabil ca n-ai cum sa-ti dai seama fiind din oras, dar de afara altcumva se vad lucrurile, defapt se stie la general cum circula pitestenii )
Acum legat de consum, sesizati ca o data cu venirea aerului rece, consuma mai putin/trage mai bine masina?
Ieri cum a fost racoare si fara ploaie, mai sa nu o recunosc pe acelasi traseu care il fac aproape saptamanal in weekend(~300 km).
La dus mi-am spus ca ''ok, poate bate un pic vantu din spate'', dar la venire parca mai al dracu s-a facut. )
Comment
-
Originally posted by ovimiha View Post- in panta cu vant din spate. - Nu mai induceti oamenii in eroare.
Eu am scos azi 2.5 l pe 1500 de km facuti in oras. E bine?
Nu vreau sa te superi pe mine insa consumul asta a fost, o poate confirma bosketel si daca tot nu e ok vezi poza asta...
De ce as vrea sa induc pe cineva in eroare?
Faza cu panta si vant...Nu am intalnit-o.
Asadar...Mareste ochii bine in poza asta.
Si sa elucidez misterul: carrera 100 + resoftare.
La 110 km/h aveam consum 5%.
Gata!Attached FilesLast edited by Ionut; 29 September 2008, 18:45.
Comment
-
Tweety, o poza mai ''mica'' n-ai gasit? ))
Eu NU ma mir, am vazut si consum de 4,7% (Resita - Timisoara si retur) dar stiu foarte bine conditiile de mers.
Si cu 4,7% consum a avut si 100/h, in VALE.
De asta spun, nu putem sa scoatem un consum de dizal care chiar ca nu se chinuie sa scoata un 4,5-5% (dara fara sa o calce mai mult de ~110/h).
Comment
-
Tweety vorbeste (a scos consumul de 4.8%) de aceeasi portiune de drum pe care eu am scos 4,5l% . Va garantez ca nu te chinui deloc sa scoti acel consum in conditii de trafic lejer . Dar poti sa scoti acest consum numai intr-un singur sens . Acest consum l-am scos de mai multe ori , media la un moment a scazut chiar la 4,2% .
Comment
-
Mai bine haide-ti pe topicul de bancuri, acolo putem continua linistiti.
In alta ordine de idei, mi-au sarit in cap o gramada de oameni cand am spus ca am scos 5 preponderent urban.
Acum ce sa mai zic? Ca ma prapadesc de ras.
Alea nu-s conditii normale, sigur a fost in coborare, fa dus intors sa vezi consumul. Daca o tii tot in frana de motor poti sa scoti si 1 litru.
Apropo...Daca ai remapare e foarte posibil sa arate softul Cb eronat.
Asa ca verifica la pompa ca e imposibil asa ceva.
Iar consumul la 110 (instant) e foarte relativ, oricum nu poti tine constant adica fara sa accelerezi sau sa faci frana de motor, dica ori una ori alta asa ca o usoara frana de motor si poti avea un instant mic la viteze mari.
Pai inseamna ca pe traseul ala o sa consum 3%. Misto.Last edited by ovimiha; 30 September 2008, 11:14.Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html
Comment
-
F bine punctat ovimiha.
Consumul in conditii normale, este intre 5.5,6 si 7-8. ( extraurban).
Mai putin de atat, ai conditii "favorabile".
Si eu am scos consum de 4.8% pe o distanta de 120 km, insa cu viteza cu 75 km/h. ( in mod uzual, necirculand astfel)
Comment
-
1. Nu am remapare si nu cred ca o sa-i fac in urmatorii 3 ani. E foarte posibil sa am erori de soft.
2 Cand o sa mai fac acest traseu o sa filmez , dar nu cred ca o sa urmareasca cineva 1.5 h de filmare a aparaturii de bord , asta daca are cine sa tina camera de filmat pentru ca sigur sotia o sa fie ocupata cu fetita mea .
Comment
-
Ovimiha , am vazut ca mi-ai mai dat replici in posturile anterioare . La postul care mi-ai dat replica ai traseul de care vorbesc dus intors cu consum , viteza medie, distanta parcusa etc. . In alt post am spus ca am avut consum mediu pe 1500 km de 6.9l%. In postul 1165 am spus ca acel consum l-am scos intr-un singur sens (Campulung -Pitesti). Dar cine are ochi sa citeasca tot continutul postului ? Va sare in ochi doar consumul , vi se zgandara orgoliul de dizelari si incepeti sa explicati conditiile care credeti voi ca poate un benzinar sa scoata acel consum . Nu m-am laudat niciodata ca am consum mediu de 4si ceva sau 5 si ceva , am spus ca am reusit sa scot pe un anumit traseu si in anumite conditii un consum de 4 si ceva.
Comment
Comment