Originally posted by andrei
Consum Logan 1.4 MPI
Collapse
X
-
Ia arata-mi si mie un Prestige de 1,4 MPI, ca sunt tare curios...
Comment
-
Originally posted by gabrielmai nea ai mai scris de gpl-ul tau aici se vorbeste de consum de benzina,vezi ca ai aici rubrica de gpl.
probabil ca ai un consum bun pt. gpl nu stiu sa zic ca nu ma pricep.
bine mai nea al meu merge si pe benzina ,scuze de deranj o parte am mers si cu benzina"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Buna constatare , ti-a luat ceva :P
Sper sa nu te superi pe mine dar cam asta e realitatea la toate motoarele mici pe benzina.
Diferenta insa intre a merge cu 100 si a merge cu 140 e de 1.5-2l/100km. Eu am aproximativ un consum de 7l/100, 2 persoana in masina + bagaje in cantiatati moderate si sincer prefer sa platesc 5-7 lei in plus la suta de km ca sa merg un pic mai tare. Daca ai drumuri lungi si dese...din pacat trebuie sa treci la diesel si sa lasi motorasele de turatii ale sugativelor de benzina
Drumuri frumoase baieti!Semnalizatoarele unora, nu se aprind din lipsa de bun simt. Mare defect tehnic!
Comment
-
Originally posted by Octavian___28Haaa...mi-ar place mie la 140 sa-mi consume 7,0-7,5 %. No way, poate la un diesel la 140-145 un 7 cinstit, dar la benzina sare de 8%. Care au computador pot sa confirme."cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
Comment