If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Sal lume!!!As avea si eu o intrebare!!
Am de vreo o saptamana un Logan 1,4 mpi si as dori sa va intreb daca in rodaj consum mai mult??
Stie careva sa imi spuna?
Stie sa imi spuna careva cum e cu liniutele de pe bord care indica benzina?
Marturisesc ca nu am computer de bord si as vrea sa stiu si eu cat pot ma plimb sa zicem daca mai am o liniuta,2 s.a...
O liniuta = ~ 5,5 litri combustibil .....si pentru a afla cati litri fix mai ai in rezervor faci asa: tii apasat de butonu de la ceasurile de bord , api pui contactul tinand in continuare apasat....si cand incep sa o ia razna acele din bord ii dai drumu` .... dupaia apesi pe rand pana it apare XX L( litri)
Nu stii dorutz cand mi se duc toate liniutele,adica cand mi se aprinde beculetzul rosu de benzina cati km mai pot sa circul?
nu mai posta consecutiv. ai 10 minute sa editezi ultimul tau post. si nu cita postul anterior.
Dorutz am facut cum ai zis tu !!!
A functionat,dar sincer imi este cam teama sa tot repet procedura!!
Nu stiu de ce dar este atat de ciudat ce se intampla cu bordu cand faci chestia aia!!!
Oare astia de la Dacia stiu ???
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment