Consum Logan 1.4 MPI

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ok, am inteles ideea , dar ma refer la turatia la care pot sa ajung maxim dupa 3000 km si chiar si acum, daca ajung cu motoru in 5000 rpm pe perioade scurte(depasiri) are ceva , are efecte negative , eu nu mi-am luat masina sa merg cu ea 7-8000 km batraneste. Ce inseamna la tine forja defapt ?

    PS: Ca sa fim on topic, consumul este ok deocamdata 9,1 % urban
    sigpic

    Comment


    • Am scos si eu dupa amiaza prin Bucuresti(avand in vedere si sumitul asta)un consum de 9.5 fata de 10 cat aveam innainte...Parca se circula mai bine cu sumitul.Politia in toate intersectiile isi face treaba ,mai ales pe splai de la izvor pana la unirii unde dupa ora 6 stai la coada de disperi ieri nu am stat mai deloc.Sunt multumit ,cred ca ar trebui sai lase in permanenta in intersectii Scuze de offtopic GJ politia rutiera zilele astea.

      Comment


      • Eu am lucrat pe un logan de 1.4 abs plus si l-am avut de nou pana la 110.000km. Consumul mediu lunar calculat pe foaia de parcurs era undeva la 7-7.2 (cam atat arata si CB), dar mentionez ca rula in proportie de 95% extraurban cu viteze de 100-120, iar vara cu AC pornit.
        It's nice to be important but it's more important to be nice!

        Comment


        • Nush golanu meu 1.4 la partea cu benzina de cand am inceput eu sa-l conduc nu prea mai consuma cat in carte La-m primit la 3.400 km si acum are 8.800 km dar na primiii i-o facut maica-mea cu condus calm etc si rar trecea peste 4.000 de ture restu ia-m facut eu cu dese retrogradarii in treptele inferioare unde se tura destul si depasirii facute pana in 5.000 de ture!La maica-mea manca 8.5 max 9 in oras si la 80-90 in afar merge ala 5.5 ,6 !Acum mie cand merg destul de calm cu ea imi ia consum 9.5 si iarna si cand o mai pisc prin orash mi-o lat ocazional si 11 iar in afar sub6 chiar la 80 nu mai scade Cred ca o sa o duc la un test motor la service!Voi ce parere aveti?Apropo bujiile si filtru de aer sunt alea cu care am cumparat-o si are 2 ani si jumi aproape ;)

          Comment


          • Incearca sa mergi ca maica-ta si o sa-ti consume la fel...doooohhhhhhh
            si scuza-ma...dar masina aia nu a avut parte de revizii? Cum sa aibe acelasi filtru de aer?

            Comment


            • Mda ,se recomanda un schimb de filtre si poate ramai putin surprins de rezultate.

              Comment


              • Originally posted by vali2706 View Post
                Nush golanu meu 1.4 la partea cu benzina de cand am inceput eu sa-l conduc nu prea mai consuma cat in carte La-m primit la 3.400 km si acum are 8.800 km dar na primiii i-o facut maica-mea cu condus calm etc si rar trecea peste 4.000 de ture restu ia-m facut eu cu dese retrogradarii in treptele inferioare unde se tura destul si depasirii facute pana in 5.000 de ture!La maica-mea manca 8.5 max 9 in oras si la 80-90 in afar merge ala 5.5 ,6 !Acum mie cand merg destul de calm cu ea imi ia consum 9.5 si iarna si cand o mai pisc prin orash mi-o lat ocazional si 11 iar in afar sub6 chiar la 80 nu mai scade Cred ca o sa o duc la un test motor la service!Voi ce parere aveti?Apropo bujiile si filtru de aer sunt alea cu care am cumparat-o si are 2 ani si jumi aproape ;)
                Daca mergi subturat...degeaba mergi calm!Iti consuma mai mult...bineinteles, e doar una dintre posibilitati!
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

                Comment


                • Am si eu o intrebare ... la 160 in treapta a 4-a la 5500 de ture cu consum instantaneu cat arata?
                  Its just a car ...

                  Comment


                  • Cat poate de mult... 16-18 mai mult ca sigur, presupun.

                    Comment


                    • 5,9% afara si 7,7% in bucuresti difera foarte mult de stilul de mers abordat in oras daca schimbi viteza la 1800 de ture asta e consumul la Laureate Plus 1,4 mpi eu sunt multimit
                      Last edited by RnjiTzU; 6 April 2008, 21:05.

                      Comment


                      • Tu schimbi in Buc la 1800 rpm vitezele?

                        Comment


                        • Consuma asa de mic in oras la schimbat viteze la 1800 rotatii?Nu cred ca e posibil.Eu pana acum 3 sapt schimbam in 2000 si normal ca la viteza superioara scadea rotatia la 1500 si ziceai ca e Setila din povestea lui harap -alb.Apoi mi-au zis baietii de aici so schimb mai sus asa ca acum schimb pe la 2800-3000 si se simte ca papa mult mai putin.

                          Comment


                          • Adik mergi cu ea subturata non-stop dar cred ca e mai mare consumul daca schimbi la 1800 .incearca la 2500 sa vezi cum ti se pare . eu de obicei schimb la 3000-3500 si nu cobor sub 2000 ....exceptie pe drumuri proaste cand mergi incet cu a2-a si cu tr.1
                            sigpic

                            Comment


                            • 1800?....va bateti joc de motoare...pe bune!
                              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

                              Comment


                              • Ma baieti, dar nici la diesel nu schimb asa vitezele. la 1800 de rotatii benzinarul nici macar nu e dezmortit, si voi ii schimbati viteza? Bine a zis darksid3 ...
                                1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google