If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Corect 100%, la pompa se face un consum real (de preferinta aceeasi benzinarie, aceeasi pompa, ~aceeasi pozitie a masinii, eu asa am facut).
CB am inteles ca citeste ~50 litri, tu poti avea mai mult, ma rog...Sigur baga si el ceva mici erori.
Pai si cine a spus asta?
Teoretic ai putea face ,sa spunem 60 litri cu un ~3,8% consum mediu. Adica sa merga 1600 km constant cu ~70-80/h. Deci numai teoretic, practic NIET
N-ai cum sa faci cu un plin de motorina 1600 km... Ca tot 50 de litri sunt in rezervor...La un 5% mediu mergi maxim 1000...Ceea ce fata de 800 nu e deloc exagerat
Logan 1,4 MPI in Bucuresti. In oras imi indica un consum mediu de 9,5 L/100km , iar extraurban am scos un 6,1L/100km , pe un drum de 1050km . Eu zic ca nu e f rau tinand cont de traficul din Bucuresti si mai ales ca o mai si alerg , cand imi permite situatia .
Dupa ce am resetat CB s-a stabilizat in oras la 8.0-8.2% si in afara pe un drum de 25km undeva pe la 7.6%(65-75km/h).Daca as fi mers mai mult se duce in 6,ceva% sigur!
Logan 1,4 MPI in Bucuresti. In oras imi indica un consum mediu de 9,5 L/100km , iar extraurban am scos un 6,1L/100km , pe un drum de 1050km . Eu zic ca nu e f rau tinand cont de traficul din Bucuresti si mai ales ca o mai si alerg , cand imi permite situatia .
Toate consuma la fel dar daca insisti putin si conduci chiar ca si pensionarii scoti un 5.9 in afara.
RObram te contrazic la faza cu 5,9% ca pensinoari... Eu in toate drumurile care le-am facut afara am scos sub 6% si te asigur ca nu is pensionar ci "ADRENALINA PURA".
Ultima medie aratata ieri de cb , 8.7 % in Bucuresti . Usurel , nu sariti ca nu este real , acum cu Loganul merge sotia mea care este incepatoare si are un mers mai linistit decat mine , daca mai are 200 m pana la semafor ramane in a treia dar eu o dau pe a patra .
Dupa 5 km facuti de mine aseara un Bucuresti am urcat-o la 8.8 .
Eu am consumul mediu 7,7% pe CB e cam mare si totusi nu inteleg de ce !
Urban sau extraurban ? Ca mie nu imi este clar unde . Mai bine reseteaza cb-ul si verifica peste cateva sute de km. Poate nu l-ai resetat de mult ( pt oras este imposibil pt extern trebuie sa mergi cu 130-150 km/h - nu ai unde ) .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment