BlackRally 71 am scos pe traseu Cluj-Alba Iulia 5 pers +bagaje, noaptea 4,7l.Deci se poate .SI vezi putin traseu Sa vei ca nu se prea coboara .
Consum Logan 1.4 MPI
Collapse
X
-
Logan van 1.4 14.567 km.
Incarcat cat de cat..Maxim 200 kg, am mers cu 2 linute cam 130 km prin oras, vorja si schimbat numai la 3000-3500.
Motorul mi-se pare jalnic..Dacia unul coleg pe injectie 1.4 din 2003 o lasa in urma rau de tot.
Am mers cu polo 1.2 , skoda 1.2 deci nu se compara, se infig mai bine si decat 1.6 mpi si au doar 75 cp.
Comment
-
Originally posted by Alex21 View Post...Motorul mi-se pare jalnic..Dacia unul coleg pe injectie 1.4 din 2003 o lasa in urma rau de tot.
Originally posted by Alex21 View PostAm mers cu polo 1.2 , skoda 1.2 deci nu se compara, se infig mai bine si decat 1.6 mpi si au doar 75 cp.
hint: cel mai bine e sa ai mai multi CP/tona, nu kg/CP eu chiar is curios cum poate un motor de 75CP sa mute 1100kg mai rapid decat un motor de 90CP...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Ca sa revin la subiect, (conditii: 3 persoane in masina plus multe bagaje) din Severin pana in Craiova am scos un consum de 5,3l/%, mers lejer in treapta 5 cu 85 - 100 km/h;
iar din Timisoara de la Turist pana la Jebel, am scos 4,2l/% viteza aproximativ la fel ca si mai sus.
Comment
-
Pai seara cand ma plimb cu ea kilometri intregi cu 40 la ora in treapta a 3-a daca o calc putin e consumul mai mare .. Daca apas mai dintr`una pe acceleratie .. Si daca ma duc cu a 3-a la 50 e prea mare viteza
e chiar asa greu sa imi dati un raspuns ? Consum mediu normalIts just a car ...
Comment
Comment