Consum Logan 1.4 MPI

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Am Logan de 1,4 la serviciu. Am parcurs cu el 65.000 km.

    Comment


    • Revin cu noi informatii. Pe gerul asta mi-a crescut consumul intre 9 si 10. Depinde cat de mult merg cu ea si cat de des opresc pornesc la diferite intervale.

      Comment


      • pe frigurile astea in oras imi ia 8.4 si in afara 5.8 (cb resetat)
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

        Comment


        • Spune si viteza medie.
          Eu in Buc, 17.6 km/h media, 10.5.

          Comment


          • pai sa fiu sincer circulatia e foarte ok fata e voi....nu m-am uitat la viteza medie...dar circul foarte ok in oras.si in afara am mers cu max 110 dar constant sa zic un 80-90
            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

            Comment


            • anu asta am facut pana la mare 750 km...dus...si am consumat 42 litri...si cu aer conditionat..dar nu mergea mult...eu sunt multumit de consum...5.5 in afara...daca ma duc frumos si mai putin si urban 8.9-9.3...

              Comment


              • uite ca a venit iarna si a mai crescut si consumul, de la 5.8 /100 asta vara cu acelasi mers finut si in momentul de fata 9,6/100 cu aeroterma pornita tot timpul pe poz 3 pana se incalzeste, apoi lasata pe 2. viteza ceva mai mica pt ca nu sunt un bun cetatean si am anvelope stock )) . eu zic ca e destul de bine fata de altii care ii aud cu 10..11 !

                Comment


                • Adica ai avut 5,8% asta vara in oras si acum ai 9,6%?
                  Poate 5,8 extraurban tata...

                  Comment


                  • @myhai: chit ca stai cu aeroterma pe 1, sau pe 4 tot acelasi consum de carburant ai.

                    Comment


                    • @Octavian - 5,8 in oras dar sincer foarte liber prindeam de fiecare data, nu bag piciorul niciodata in ea, frana de motor folosita foarte des chiar cel mai des. eu zic ca daca vrei sa scoti un cosum mic cu 1.4 poti.

                      Comment


                      • Asta-vara in iulie,1600 km in concediu cu 98 l benzina de 95,rompetrol.Adica vreo 1100 drum intins si restul local,in sase zile in care am mers si zece km cu 4-5 kmh pe drumuri forestiere.Acum,cu ger,polei,mazga si alte fenomene,pe ultimii 500 de km am media de 7,4.Si urban,si rural,ca stau la tara!Nu stiu cum reusiti voi consumuri uriase,poate mergeti foarte mult in oras,dar de acasa pana in Constanta sunt vreo 25 de km si am vreo trei localitati unde merg incet,adica legal,si raman cam 15 extraurban si 10 in oras,plus ce mai umblu prin acel oras.Dar mie si 7,4 mi s-ar parea mult daca nu ar fi patinajul artistic si viteza redusa.

                        Comment


                        • Originally posted by MyhayInferno View Post
                          @Octavian - 5,8 in oras dar sincer foarte liber prindeam de fiecare data, nu bag piciorul niciodata in ea, frana de motor folosita foarte des chiar cel mai des. eu zic ca daca vrei sa scoti un cosum mic cu 1.4 poti.
                          banui ca aveai consumul asta la ora 3 dimineata ori pe DN1
                          sigpic

                          Comment


                          • Nu stiu de ce se asociaza aeroterma pe caldura cu consumul in plus la masina iarna. Consumul extra vine de la motorul rece care se incalzeste mult mai greu fata de celelalte anotimpuri si de la sonda de oxigen care ii spune motorului ca poate sa bage mai multa benzina ca are unde sa o arda (fiind mai mult O2 in aer la temperaturi scazute)
                            Last edited by emanu900; 22 December 2009, 00:38.

                            Comment


                            • Aici deja intram in startrek.Eu ,in 20000 de km cu loganul,nu am avut consum mediu de aproape 10 la suta nici cand am mers pe drum forestier sau pe drum negru,cu ea.Si nici macar cand mergea nevasta la cumparaturi in tot orasul,ca aduceam tot la zero sa vad ce minuni reuseste.Carati sare cu masinile?Din cate stiu eu consumul creste cand conduci sportiv(=ca bezmeticu'),cand ai greutate mare sau mers in oras cu multe stopuri.

                              Comment


                              • am vevit de la Busteni inainte sa dea zapada pina la galati cu 5,4 nici eu nu credeam dar pina la 100km/h iar acum cand este zapada cu lanturi am consum10/100 ,sarbatori fericite

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google